Ajatusrikoksia, huonoa politiikkaa ja heitteillejättöä

Siirry alas

Ajatusrikoksia, huonoa politiikkaa ja heitteillejättöä Empty Ajatusrikoksia, huonoa politiikkaa ja heitteillejättöä

Viesti kirjoittaja Admin Su 24 Marras 2019, 13:30

Hyvä otsikko olisi niin tärkeä, ehkä se tässä vielä syntyy. Järjestääkseni päässäni asioita ja ajatuksia, joista olisi tarkoitus kirjoittaa, selasin aikani kuluksi uutisia siitä, mitä maailmalla ja Suomessa tapahtuu. Englannissa nyt vähän kuohuu ja täällä pisti silmään makaaberit uutiset "rikoksista" - jäädessäni kirjoittaessani oikein junnaamaan tähän tietämättä, miten jatkaisin ajatusta eteenpäin; mutta Suomessa on alettu tuomita ihmisiä sellaisista asioista, jotka vapaassa maailmassa ovat arkipäivää. Hurskaan pulmusen https://my.su/kx7ei Seppo Juntusen lisäksi kiikkiin on saatu jo Pirkko Jalovaara, Brother Christmasin Ari Koponen, viimeisimpänä joku karismaattinen saarnaaja https://my.su/w22ls seksiä yhä enemmän tuputtavan Maikkarin uutisoimana. Sananvapauden ollessa Suomessa aina vain https://my.su/1sg heikommilla kantimilla mahtaa Päivi Räsästäkin jo harmittaa, ettei ajanut rahankeräyksen vapauttamista muun maailman tyyliin, ollessaan itsekin syytettynä peräti kahdesta ajatusrikoksesta. Ei ihmekään, että joku Kurvinen https://my.su/bvc1g kysyy, onko Suomi tullut hulluksi: "Koulujen joulujuhlia ei saa pitää kirkossa. Professori vaatii opiskelijoita poistamaan Mannerheimin kuvan seinältä. Poliisi saa useita tutkintapyyntöjä vuosikymmeniä vanhoista televisiosketseistä..."

Sitä saa, mitä tilaa. Onko hyvä nyt, mihin Suomea on vuosikymmenet johdettu? Hävettääkö vai voitteko olla ylpeitä Suomen ns. ihmisoikeuksista enää - siitä mitä maailmallakin Suomesta nähdään. Kurtturuusukin Rosa rugosa https://my.su/44n on julistettu ihan kotikutoisesti pannaan, kun ei yhtään viitsitä kitkeä ja toppuutella kasvin leviämistä sinne, minne sitä ei haluta - eihän se ole täyttänyt yhdessä yössä niitä rantojakaan, joita pitäisi muutenkin siivota säännöllisesti.

Samaa hullunhommaa on terveydenhuollonkin puolella, kun somaattisia sairauksia on alettu pitämään vain https://my.su/s3w toiminnallisina häiriöinä.

Minulla oli tänä aamuna "toiminnallisia häiriöitä" keuhkoissani syystä, etten ollut jaksanut ottaa yöllä ennen nukkumaanmenoa höyryhengitystä eteerisin öljyin. Ajattelin vähän testata, riittäisikö pelkkä merisuolapiippu ja omatekoinen kurkkusuihke vaan jeesaamaan keuhkojani, mutta eipä riittänyt vaan. Keuhkoista nousi tulehduslimaa ja vatsakin oli epämiellyttävän tuntuinen jätettyäni elimistön myrkkyjä sitovan kuitujuomankin väliin ajateltuani, että vatsakin saisi levätä yötä vasten. Teorioistani ei ollut kuitenkaan mitään hyötyä unieni katkettua liian aikaisin sen takia, etten ollut jaksanut hoitaa itseäni, joka on kroonisesti sairaana hirveän rankkaa.

- Vaihdoin tässä lennossa lisäosan Minimal Text -editorin Quiet Writeriin kopioimalla tekstin tähän siitä syystä, että tästä löytyy merkkilaskuri päinvastoin kuin edellisestä päästyäni kirjoituksessani jo sen verran pitkälle vajaan kolmentuhannen merkin pintaan, josta ei ole pitkä matka enää viiteentuhanteen, jota ei ainakaan vielä voi Suomi24:ssä ylittää.

Minua on moitittu tekstin sekavuudesta, mutta sellaistahan tämä nyt sitten on, tämä ajatustenvirta. Mihin jäinkään...

Tärkeimpään asiaan - jonka saan kakaistua vasta nyt lopuksi syystä, että höpöttelin edellä niin paljon kaikkea muuta. Syyllistyessäni tällä mitä todennäköisimmin niin hirveään ajatusrikokseen, että siitä voi päätyä linnaan tai mielisairaalaan, jonka lisäksi mode tai botti poistaa koko kirjoituksen Suomi24:stä, julkaisen kirjoituksen https://my.su/helppi omallakin foorumillani.

Nimittäin vastoin toiminnallisten sairauksien ideologiaa olen koko ajan homeasunnosta vuodesta 2008 lähtien tuntenut, että keuhkojeni oikealla puolella on joku pesäke, joka istuu siellä niin kuin tatti paikallaan, ollessaankin ihan oikeasti sieni, niin tunnen ja https://my.su/cq6sd tiedän. Tuon lisäksi https://my.su/lnxmc yksi sienipesäke on poskiontelossani, josta on löytynyt rihma, ja otsassani ja nupissanikin on jotain, molempien korvienikin kutistua jo pidemmän aikaa.

Rihma https://my.su/k0usu löydettiin vain siksi, että vaatimukseeni hampaan juureen kasvaneen pussukan tutkimisesta suostuttiin. Keuhkojani ei ole kuvattu homeasunnon jälkeen eikä sisäisen sienilääkityksen aikaiset väärin tehdyt sieniviljelyt ole voineet kumota sitä, ettenkö kärsisi sieni-infektiosta pääsemättä eroon Trichophyton rubrumistakaan, joka vaivaa varpaanvälissäni aina vain ilman, että titaanioksidipuuterikaan olisi sitä nujertanut sinkkioksidipuuterin jälkeen.

Yhä ilmeisemmäksi on käynyt, että olen kuin kävelevä sieni https://goo.gl/89jtvs täynnä öttiäisten https://my.su/tant7 joka sortin valtakuntaa, helvetin kipeänä borrelioosistakin, josta siitäkään https://goo.gl/tyxx5k en ole päässyt eroon.

Päälakeani kalvaa oikealta puolelta taas niin häijysti, ettei sitä voi ottaa huumorilla, tätä https://goo.gl/1Bm2ZG kaikkea kidutusta.

Aika monesta asiasta pitäisi Suomessa tehdä kansalaisaloitteita; että homesairaat, borrelioosin uhrit jne. tutkittaisiin oikeasti toiminnallisella häiriöllä leimaamisen sijaan ja että hoitovirheet tilastoitaisiin oikeasti!
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Ajatusrikoksia, huonoa politiikkaa ja heitteillejättöä Empty Vs: Ajatusrikoksia, huonoa politiikkaa ja heitteillejättöä

Viesti kirjoittaja Admin Ma 25 Marras 2019, 03:49

"Anonyymi
24.11.2019 13:34

Toivottavasti purkauksesi edes hiukan helpotti olotilaasi."

- Voe, voe. Mikä onni, etten kiiruhtanut tänne lukemaan ilkeilyäsi, vai oletko vähän kyllästynyt vaan? Kuka näistä anonyymeistä tietää, mutta joka tapauksessa pakersin pitkää viestiäni monta tuntia kirjoittaen, etsien linkkejä, oikolukien niin manuaalisesti kuin Oikofixilläkin useamman kerran läpi, ja esikatselin ja testasin kaikki linkit omalla foorumillani, jonka jälkeen postasin sen tänne vasta kello 13:22. Et ehtinyt käymään edes linkkejä läpi roiskaistessasi viestisi palstalle vain 12 minuutin kuluttua siitä, kun olin itse sen postannut; mutta toivottavasti purkauksesi helpotti olotilaasi edes hiukan, loihittuasi lausumaan väärän todistuksen lähimmäisestäsi, siis minusta. Et ole tainnut tietää, vaikka olen kirjoittanut siitä jo monta kertaa, etten heti ensimmäiseksi avaa tietokonetta ja säntää jonnekin foorumille purkautumaan mistään. Olen tehnyt niin vain ani harvoin oltuani erityisen vihainen ja näyttääkseni, millaista jälki silloin on, jos elää ja toimii niin kuin ihmiset yleensä. Meitä aamusivun kirjoittajia ei liene paljoa, mutta omaksuttuaan sen elämäntavaksi, purkautumiskanavana heti ensimmäisenä herättyään on aamusivut, joita kirjoitetaan käsin. Niinpä minäkin sunnuntaiaamuna huonosti nukutun yön jälkeen otin aamusivumappini eteeni jo kahdeksan jälkeen alettuani heräillä ikävään oloon ja tuntia aiemmin nukuttuani koko viikon huonosti. Olen sitä paitsi niin sitoutunut aamusivuihini, etten jätä päivääkään väliin niiden kirjoittamisessa. Edes liuska päivässä, sekin riittää päivä- tai lokikirjaan kirjatakseen ylös kaikkein tärkeimmän.

Viime muuton kiireissä aamusivut jäivät väliin yhtenä päivänä, joka harmitti minua vietävästi. Mutta olimme tosi tiukilla, emmekä päässeet koko yönä poikani kanssa ennen muuttoa edes nukkumaan saadaksemme kaikki tavarat kasaan. Poikani jaksoi käyttäytyä kuitenkin koko yön tosi ihanasti, mutta seuraavana päivänä tyhjässä asunnossa muuttomiesten jo lähdettyä hänen hermonsa pettivät eikä ihmekään kaiken sen https://my.su/63tol höykytyksen jälkeen, mitä olimme joutuneet kokemaan. Kaikesta on kuitenkin selvitty, ja nyt reilun kolmen ja puolen vuoden kuluttua edessä on muutto taas.

Loppuun pari linkkiä:

Tekeekö piilossa oleva sieni sinut sairaaksi:
Is Hidden Fungus Making You Ill?
https://www.huffpost.com/entry/yeast-infection-symptoms_b_657354

Uusi tutkimus siitä, että sienet voivat aiheuttaa haimasyöpää:
Can Fungi Drive Pancreatic Cancer?
https://moffitt.org/endeavor/archive/can-fungi-drive-pancreatic-cancer/

Bakteereita ja sieniä löydetty ALS-potilaiden keskushermostosta:
Bacteria and Fungi Found in Central Nervous System of ALS Patients, Study Reports
https://alsnewstoday.com/2019/03/20/bacteria-fungi-central-nervous-system-als-patients/

Immunosuppressio & mykotoksiinit aiheuttamassa amyotrofista lateraaliskleroosia (ALSia):
Immunosuppression & Mycotoxins Causing Amyotrophic Lateral Sclerosis
https://thewinnower.com/papers/6072-immunosuppression-mycotoxins-causing-amyotrophic-lateral-sclerosis

Apua saatu gammaglobuliineista ja sienilääke Voraconazole'sta jopa motoriikan paranemiseen asti:

"HYPOTHESIS:
Immunosuppression of both humeral and cellular mechanisms is evident in all the ALS patients studied.  The severity of immunosuppression correlated with the extent of the ALS.   It is hypothesized that the immunosuppression leads to infections with opportunistic microbes that leads to the release of toxins  responsible for the findings in ALS with the toxin targeting the mitochondria in skeletal muscle.   The response to Voraconazole implicates a fungus such as fusarium which releases an array of mycotoxin including trichothecene.  Voraconazole penetrates the cerebral spinal fluid (CSF) well.   This could be interpreted as evidence of a focus of infection in the CSF.  The failure of plasma exchange in the past could be due to the persistent production of toxins by an infection.  The addition of gammaglobulin and Voraconazole to plasma exchange appears to have succeeded in inducing recovery of motor function."


[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16137084/ajatusrikoksia-huonoa-politiikkaa-ja-heitteillejattoa#comment-99875118 ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa