Sairauden ohella immuunipuolustus voi romahtaa häirinnän aiheuttamasta stressistä ja unettomuudesta

Siirry alas

Sairauden ohella immuunipuolustus voi romahtaa häirinnän aiheuttamasta stressistä ja unettomuudesta Empty Sairauden ohella immuunipuolustus voi romahtaa häirinnän aiheuttamasta stressistä ja unettomuudesta

Viesti kirjoittaja Admin To 13 Elo 2020, 15:45

Tulostin viime yönä kirjoituksestani edelle https://tinyurl.com/yydfyvh2 vain osan jatkuen seuraavalla, jota en jaksanut oikolukea enkä työstää enää viiden jälkeen aamulla ollessani karsean väsynyt:

Illalla kävin pyyhkimässä hissin lattian jonkun virtsattua sinne siivoojan lakaistessa ja poimiessa roskat vaan.

Veljeni moitti nuorempana, kun Helsingissä on niin likaista. Ei ollut, eikä Tampereellakaan ollut niin likaista kuin yleisissä tiloissa täällä. Pieni ongelmahan se tietty on vaan, kun ei ole luteita ja muita ötököitä. Puolensa kullakin. Parvekkeella ei tarvitse ainakaan varoa kotiloita, joita rusahteli vaan kenkien alla Tampereella niin, että kotilot piti häätää etanamyrkyllä pois. Eikä seinällä ja ruokakaapeissa kiipeileviä muurahaisiakaan ole yhtään ikävä https://tinyurl.com/tzdmxme jäätyään toisten murheeksi Tampereella.

Meteliongelmatkin on hoidettu täällä vähän eri lailla kuin viimeksi Hesassa, jossa minut kuljetettiin ambulanssilla mielenterveydenarviointiin https://goo.gl/dPDXQ3 kiusaajien sijaan, jolloin päästyäni saman tien pois kiusaamisen jatkuessa edelleen, ambulanssi lähetettiin pihalle uudestaan... Ei voisi uskoa, että Suomessa tapahtuu tuollaista https://goo.gl/f3Uag8 ja kaikkea muutakin. Olisihan asiat voinut hoitaa toisellakin lailla, kuten täällä on bruukattu. Naapurin paiskoessa https://tinyurl.com/yarurayk oveaan niin, että heräsin siihen keskellä yötäkin, olin niin loppuun nääntynyt, etten jaksanut valittaa siitä itse isännöitsijälle yritettyäni hoitaa asian mukavammalla tavalla. Muttei lappuani ulko-oven vieressä noteerattu, eikä uusintalappukaan myöhemmin saanut kuin vihaista läksytystä, että eletään kerrostalossa, jossa täytyy sietää meteliä. Saattoihan olla, ettei ovenpaiskoja tiennyt kenestä on kyse, jolloin otin askeleen eteenpäin ja kävin tiputtamassa ystävällisen pyynnön suoraan postiluukusta sisään, viisastuneena aiemmasta https://tinyurl.com/y3e7yqaj ja varoen visusti paljastamasta, kuka olin. Koska olin laittanut koneella präntätyn kirjeen mukaan myös kumitassut, naapuri ilman muuta luuli valittajan asuvan alapuolellaan ja alkoi kolistella ja raahata huonekalujaan aivan niin kuin meille Hesassa tehtiin kuukausitolkulla https://tinyurl.com/y3e7yqaj viranomaisten pitäessä kiusaajien puolta. Muttei kirjeelläni ollut nyt minkäänlaista auktoriteettia, vaikka olin viitannut väsymykseeni ja sairauteeni siinä, sillä saatuaan kirjeeni illalla naapuri paiskoi seuraavana aamuyönä neljän aikaan oveaan rappukäytävään kovemmin kuin koskaan. Yhteensä oven paiskominen ehti pilata uniani viiden kuukauden ajan loppuen vasta huhti-toukokuun vaihteessa sen jälkeen, kun poikani oli kirjoittanut isännöitsijälle asiasta ja naapuri oli saanut varoituksen.

(Tallennettu viiden jälkeen aamulla 13.8.2020 ja lisätty myöhemmin samana päivänä pari linkkiä, siirtäessäni kirjoitukseni samalla aihepiiriltään sopivamman otsikon alle.)

[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16514153/sairauden-ohella-immuunipuolustus-voi-romahtaa-hairinnan-aiheuttamasta-stressista-ja-unettomuudesta
https://tinyurl.com/y53h2nge ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa