On puhuttava siitä, mistä vaikenemme

Siirry alas

On puhuttava siitä, mistä vaikenemme Empty On puhuttava siitä, mistä vaikenemme

Viesti kirjoittaja Admin La 26 Syys 2020, 14:44

Nyt kun tässä tätä sensuuriakin https://tinyurl.com/y5e6cbdb pukkaa, ei voi kuin todeta, että on puhuttava siitä, mistä vaikenemme - tai mistä meidät yritetään saada vaikenemaan.

Kun jollekin tai joillekin ei sovi, että asioista kirjoitetaan niin kuin ne kokee, sellaiseen tukahduttamiseen ei pidä alistua. Pelkkää mielivaltaahan se on vain, kun omien kokemustensa kertomisessa ole mitään laitonta tai väärää.

Eri asia on sitten se, ettei kannettu vesi kaivossa pysy, luotuani itsekin jo homesairaille https://tinyurl.com/y5ahk7b2 pari foorumia, jotka eivät ole kelvanneet.

Mitä sensuuriin tulee, esimerkiksi tällaiseen THL:n ahdasmieliseen ohjeistukseen https://tinyurl.com/y56upxsz ei pidä alistua:

"Termien sisäilmasairaus, hometalosairaus tai homesairaus käytölle ei ole lääketieteellisiä perusteita, joten niitä ei tulisi käyttää terveydenhuollossa. Tämä selviää Kansallisen sisäilma ja terveys -ohjelman terveydenhuollon asiantuntijaryhmän kannanotosta.

Myös muissa yhteyksissä termien käyttöä tulisi välttää, koska ne välittävät oletuksen, että esimerkiksi ihmisen toimintakykyä haittaava oireilu sisäympäristöissä tai sairastuminen johtuisi pelkästään sisäilman epäpuhtauksista. Termin käyttö aiheuttaa sekaannusta ja vaikeuttaa potilaiden hoitoa ja kuntoutusta."

Eipä muuta kuin luomaan sisäilmasairaudelle, hometalosairaudelle ja homesairaudelle omia tukifoorumeita - myrkyllisen homeen ollessa monien sairauksien takana THL:n ja suomalaisten asiantuntijoiden tiputtua vaan aika pahasti https://tinyurl.com/yy7pzmp6 kansainvälisestä kelkasta, kun meitä suomalaisia näytetään päinvastoin huijatun kaikessa, muutamia harvoja oikeita asiantuntijoita lukuun ottamatta:

Alzheimerin ja kroonisen Lymen sairauden setvimisen jälkeen myrkyllisiä homeita ruotimaan
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa