"Vain arkku enää puuttuu!"

Siirry alas

"Vain arkku enää puuttuu!" Empty "Vain arkku enää puuttuu!"

Viesti kirjoittaja Admin La 23 Tammi 2021, 02:46

Rohkenisinko otsikoida viestini noin kuin päästelin suustani tammikuun 16. päivänä oltuani niin kipeä taas, johon palaan myöhemmin, jahka jaksan kirjoittaa enemmän ja muutakin kuin vain aamusivuja käsin, jonka lisäksi pitäisi hoitaa kirjallisesti niin monta muutakin asiaa, joka on kroonisesti sairaana ja puolikuntoisena helpommin sanottu kuin tehty.

Mutta niin kauan tässä taistellaan kuin henki pihisee, ja minähän olen taistelija enteellisesti valitun nimimerkkinikin mukaisesti!

Nupissani ja muualla jatkuvasti tuhojaan tekevän sieni-infektion ohella borrelioosikin iskee vähän väliä pintaan ja nyt taas kuultuani jotain ikävää. Stressin myötä luut alkoivat vihloa ja jäytää reisistä ja piti käydä hörppäämässä tujua rohtojuomaani kaikkia parasiitteja vastaan ja pureskella päälle pari kokonaista neilikkaa jäytämisen jatkuessa niin, että on otettava pari aprikoosinydintäkin spirokeettoja tappamaan. - Huh, etten vaan ottanut liian monta, jauhaessani niitä nyt suussani. Ei se borrelioosikaan mikään pikku sairaus ole voidessaan tappaa ja vammauttaa https://tinyurl.com/y42bops6 ihmisiä ihan oikeasti, aiottuani skannata yhden kuolinilmoituksenkin tänne, jahka jaksan ja ehdin, otsaontelonkin alettua kalvaa hiusrajan kohdalta taas.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 453
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa