Potilastietojen tarkistaminen kerran vuodessa ilmaista.

Siirry alas

Potilastietojen tarkistaminen kerran vuodessa ilmaista. Empty Potilastietojen tarkistaminen kerran vuodessa ilmaista.

Viesti kirjoittaja Admin Ti 12 Maalis 2019, 15:44

Jouduinpa tässä ahnaiden perintätoimien kohteeksi, josta kirjoitinkin jo 23.1.2019 Suomi24-foorumilla:

"sanasinko
18.1.2019 8:15

Mikä on se kynnys, että kirjoittaisin tänne enää? Ei juuri mikään eikä ilman varmuuskopioita ainakaan.

Olen valvonut jo edellisyön aamuun, kärsinyt järkyttävistä borrelioosin ja sieni-infektion oireista ilman asianmukaista hoitoa niihin, jonka päälle tänä yönä vasta yhden jälkeen sain lähetettyä reklamaation laittomasta karhulaskusta, jota perintätoimisto yrittää kiskoa potilastietojen maksuttomasta tarkistamisesta, käytettyäni pari vuotta sitten loppua sairauskuluvakuutustani kalliisiin neurologikäynteihin.

'Kyllä on kuvottavaa taistelua sairaana kaikesta', kirjoitin valitukseeni, jonka kuka tietää julkaisen jonain päivänä, kun kerran laitettiin kirjoittamaan taas väsymyksestä ja rasituksesta huolimatta, yrittäessäni purkaa stressiä perään olemalla vain ja selaamalla vähän nettiä."

- Kun takana on yksi valvottu yö jälleen, sinnittelen täällä vielä.

Olin aika poissa tolaltani illalla siitä, että vaikka perintäyhtiö lopetti selvän lain https://goo.gl/h8P5nv edessä tilaamistani potilastiedoista velomisensa, Pihlajalinnassa vaan jatkettiin sitä verenhimoisena.

Sain kirjoittaa lisää sähköpostia, jossa meni monta tuntia laittoman vainon alettua jo loppuvuonna ilman, että minulla olisi aikomustakaan antaa periksi asiassa, jossa laki https://goo.gl/h8P5nv on puolellani.

Järkyttävään epäkohtaan laitettiin törmäämään taas ja siitä kirjoittamaan.

Näköjään lakia ei yritetäkään noudattaa ja ihmisiä rahastetaan lain vastaisesti oikeuksistaan https://goo.gl/Zd5afG villin käytännön rehottaessa.

Miksi laki on ollenkaan voimassa, jos sitä ei noudateta? Ihan rikollista touhua terveyspalvelujen tarjoajilla kautta linjan kuin jossain villissä lännessä!

Ajatelkaapa vaikkapa kroonisesti sairaita vanhoja ihmisiä, miten paljon heidän romppunsa maksaisi, jos pitäisi jokaisesta pulittaa kymmenestä lähes viiteenkymmeneen euroon, jota niistä kynitään, ellei pysty pitämään puoliaan. Vähät välitetään laista, vaikka näkevät kyllä tiedostoistaan, onko edellisestä potilastietojen tarkistamisesta kulunut vuosi tai enemmän, jolloin mitään ei saa veloa. Päinvastoin, laitetaan törkeästi vieläpä perintäfirma perään lätkimään tuplakorkoja ja perintämaksuja laittomaan laskuun!

Terveysbisnes jyrää, vaikka tuo on rikos.

Pidettyäni vaan pintani, niinpä vain lähti lasku kävelemään ja valituksenikin eteenpäin Kuluttajariitalautakuntaan ja Eduskunnan oikeusasiamiehelle.

Älkää turhaan maksako lain vastaisesta kynimisestä mitään.---------------------------
Edit 13.3.2019 klo 1.30:
Fiilattu hieman otsikkoa, vaikka kyseessä ihan sama asia:

Henkilötietojen tarkistaminen kerran vuodessa ilmaista =>
Potilastietojen tarkistaminen kerran vuodessa ilmaista
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa