Mitä tehdä, kun tärkeät rohdot uhkaavat loppua?

Siirry alas

Mitä tehdä, kun tärkeät rohdot uhkaavat loppua? Empty Mitä tehdä, kun tärkeät rohdot uhkaavat loppua?

Viesti kirjoittaja Admin La 30 Maalis 2019, 03:45

"Mitä tehdä, kun tärkeät rohdot uhkaavat loppua?"

- Eipä siinä paljon ole tekemistä; joko antaa rohtojen loppua tai yrittää tilata niitä jostain lisää.

Suomessa kun niitä ei ole alun perinkään valmistettu, täältä niitä ei saa. Täällä rokotetaan yrittäjiä siitä, mitä maailmalla yritetään. Annetaan mennä sivu suun. Tehkööt ja valmistakoot muut. Jos joku alkaakin menestyä, rokotetaan ja sakotetaan niin voimakkaasti, että hyvä kun yritys niukin naukin pysyy hengissä sen jälkeen ja pitää matalampaa profiilia. Jos muistatte yhtään miten huippuhyvän AntiVirin kävi: Polar Pharmalle lätkäistiin 50000 euroa sakkoa tuotteen mainostamisesta. Olisi ollut sääli, jos Tamiflun lailla toimiva tuote olisi poistunut markkinoilta, mutta onneksi vain nimeä muutettiin. En millään selviäisi tässä kunnossa ilman flunssia ja influenssaa, ellei minulla olisi vahvan D-vitamiinin lisäksi tarvittaessa hätäapuna käytettävissä AntiWiriä. Yli kymmenen vuoden kuluttua suomalaisten viranomaisten lyhytnäköisestä ja typerästä iskusta AntiWir on yhä edelleen vain kotimainen tuote, jota ei myydä ulkomaille englanninkielisin pakkausselostuksin. Yritystä on kyllä jossain Berry Heaven'issä, mutta siihen se sitten jääkin hölmöläisten siunauksella. Riittää, että Suomessa keksitään esimerkiksi ksylitoli, jota ei huolita ulkomaille ennen patentin raukeamista, jonka jälkeen saamme tilata ksylitolia sisältävät Xlear'it ja muut suoraan ulkomailta tänne voittojenkin kilahtaessa toisiin taskuihin. Eihän Suomessa voi ja saa yrittää mitään; täällä kiristellään hampaita ja rokotetaan kaikesta mikä voisi tuoda vähänkin voittoa, jota varten meillä on viranomaiset kiusaamassa kansaa. Eihän täällä saa edes tarvitsemiaan lääkkeitä, jota varten meillä on lääkärit vähättelemässä kaikkia sairauksia, muun muassa kivuliasta borrelioosia ja helvetillistä homesairautta sieni-infektioineen.

Mitäs tähän kirjoittamiseen on mennytkään taas aikaa? Liian paljon päivittääkseni huvikseni sairaana enää yhtään mitään.

Nattokinaasi loppui, mutta loppukoon, jos pärjään ilmankin sen suurempaa apua jäytävään otsaontelotulehdukseen, joka muuttui Helsingistä Tampereelle muutettaessa "jännityspäänsäryksi", vaikka joudun käyttämään Xlearia saadakseni sitkeän liman juoksevammaksi ja valumaan otsaontelosta alas, joutuessani tilaamaan ksylitolia sisältävää Xlearia Amerikasta asti.

Nivelet. - Estämään borrelioosin niveliä tuhoavaa ja tulehduttavaa vaikutusta, kun ei kerran saa lääkkeitä eikä Tampereella pääse borrelioositestiinkään, olen nauttinut jo pitkään Boron'ia, booria, jota vain Now Foods valmistaa oikealla menetelmällä niin, että se auttaa oikeasti.

Keuhkot. Planetary Herbals'in Mullein Lung Complex on osoittautunut hyväksi - ja vaikka purkissa on 180 tablettia, pohja näkyy jo ja hätävaraakin pitäisi olla.

Ikävä kyllä iHerb on nostanut postimaksuja eikä Piping Rock'istakaan saa kaikkea, niin rohtojaan on ollut etsittävä muualla. Hyvä vaihtoehto on eBay ja Amazon hintoja vertaillessaan.

Ja saahan sitä Suomestakin jotain, muun muassa "voimakahvia", jota vähän aikaa sitten ryystin. Ei se ollut kyllä tuon nimistä silloin, kun isoäitini sitä nautti, vaan pannulla keitettyä Presidentti-kahvia, joka makeutettiin sokerilla ja lorautettiin reilusti kuohukermaa joukkoon. Oma kahvini on suodatinjauhatusta, mutta maku tismalleen sama nauttiessani kahvia silloin tällöin isoäitini muistoksi ja saadakseni vähän voimaa. Vielä kun muistan ottaa yksi tai kaksi sadan milligramman asetyylisalisyylihappotablettia päälle kalaöljyn kaveriksi, ei kovat maitorasvat tee verenkiertoelimistöllekään hallaa, kun en ole sitten syyskuun 2014 jälkeen nauttinut alkoholiakaan kuin tilkkasen kerran ehtoollisella - 102-vuotiaaksi eläneen isoäitinikin nautittua alkoholia vain kohtuudella.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa