Alkaako totuus tästä "luulotaudista" jo paljastua

Siirry alas

Alkaako totuus tästä "luulotaudista" jo paljastua Empty Alkaako totuus tästä "luulotaudista" jo paljastua

Viesti kirjoittaja Admin Ti 16 Huhti 2019, 01:30

Jossain vaiheessa se tapahtuu ja on jotain muuta, mitä vähättelijöillä on ollut mielessä.

Helvettiä.

Viime viikolla uniapnealaitteen rekisteröidessä kaiken jouduin kestämään yhden karseimmista öistä ikinä pystymättä nukkumaan hirveän takykardian takia jatkuen pitkinä sarjoina ainakin kuutisen kertaa, kunnes kello kolkutteli jo viittä kääntyiltyäni ja aseteltuani lukemattomia kertoja peittojani ja villa- ja alpakkaneuleitani paremmin kylmän jäytäessä kaikkien vällyjenikin läpi. En uskonut nukahtavani enää, mutta niin oli tapahtunut herätessäni seuraavassa hetkessä puoliksi selällään maaten hirveään tukehtumisen tunteeseen lumijyrän lanatessa samaan aikaan tiellä ja parkkipaikalla takatalven lumia pois. Olin ehtinyt nukkua vain puolisen tuntia, jonka jälkeen unet olivat mennyttä karseassa olossani. Vasta myöhemmin aamulla sain nukuttua lisää, muttei unta ollut riittävästi, vaan vain noin 0,5 ja 2,5 tuntia vaaditun neljän tunnin sijaan joutuessani tekemään testin uudestaan. Haettuamme päivällä laitteen, jolla pitäisi pystyä nukkumaan seuraava yö, oikeassa sieraimessa vaivasi itsepintainen elohiiri pitkän aikaa, kärsittyäni elohiiristä joka päivä vuonna 1985 poliotalvena sairastamani rajun virustaudin jälkeen. Päälle kun ynnää vielä homesairauden, sieni-infektion ja borrelioosin, joka on osoittanut juuri sopivasti elonmerkkejä yötä vasten taas reisilihasten alkaessa kiristellä, ei kuluvan yön mittauksistaan voi paljoa odottaa tietäessäni sitä paitsi jo etukäteen, kuinka karsea päivä kivuissa riudutun yön jälkeen meikää huomenna odottaa.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Alkaako totuus tästä "luulotaudista" jo paljastua Empty Vs: Alkaako totuus tästä "luulotaudista" jo paljastua

Viesti kirjoittaja Admin Ke 24 Huhti 2019, 03:44

"Viime viikolla uniapnealaitteen rekisteröidessä kaiken jouduin kestämään yhden karseimman öistä ikinä pystymättä nukkumaan hirveän takykardian takia jatkuen pitkinä sarjoina ainakin kuutisen kertaa, kunnes kello kolkutteli jo viittä kääntyiltyäni ja aseteltuani lukemattomia kertoja peittojani ja villa- ja alpakkaneuleitani paremmin kylmän jäytäessä kaikkien vällyjenikin läpi. En uskonut nukahtavani enää, mutta niin oli tapahtunut herätessäni seuraavassa hetkessä puoliksi selällään maaten hirveään tukehtumisen tunteeseen lumijyrän lanatessa samaan aikaan tiellä ja parkkipaikalla takatalven lumia pois. Olin ehtinyt nukkua vain puolisen tuntia, jonka jälkeen unet olivat mennyttä karseassa olossani. Vasta myöhemmin aamulla sain nukuttua lisää, muttei unta ollut riittävästi, vaan vain noin 0,5 ja 2,5 tuntia vaaditun neljän tunnin sijaan joutuessani tekemään testin uudestaan. Haettuamme päivällä laitteen, jolla pitäisi pystyä nukkumaan seuraava yö, oikeassa sieraimessa vaivasi itsepintainen elohiiri pitkän aikaa, kärsittyäni elohiiristä joka päivä vuonna 1985 poliotalvena sairastamani rajun virustaudin jälkeen. Päälle kun ynnää vielä homesairauden, sieni-infektion ja borrelioosin, joka on osoittanut juuri sopivasti elonmerkkejä yötä vasten taas reisilihasten alkaessa kiristellä, ei kuluvan yön mittauksistaan voi paljoa odottaa tietäessäni sitä paitsi jo etukäteen, kuinka karsea päivä kivuissa riudutun yön jälkeen meikää huomenna odottaa."

- Kirjoitin noin 16.4.2019 tiistaina aamuyöllä ennen kuin puin päälleni toistamiseen rekisteröintilaitteen johtoineen teipaten kaiken hyvin kiinni. Sormianturia on kahta eri kokoa, joista oli turhaa antaa ekalla kerrallakaan minulle isompaa, joka seilasi peukalossani puolelta toiselle niin, että sen mittaustuloksista valitettiin. Sitä paitsi sormianturi kannattaa kiinnittää keskisormeen, jossa se pysyy paremmin liikkumattomana kuin peukalossa, jota tarvitaan joka paikkaan. Jos nukkuu oikealla kyljellä, hengitysanturin voi kiinnittää vasempaankin kylkeen alimman kylkiluun paikkeille. Nenäanturista tulee lyhyet putket sieraimiin ja ohuet letkut viedään korvalehtien takaa alas kaulalle ja letkua tiukataan kaulan alapuolelta vähän ja koko helahoito kiinnitetään pariinkin kohtaan poskiin niin, ettei se nukkuessaankaan karkaa.

Sitten kun rekisteröintilaite on saatu tiukattua leveillä kuminauhoilla keskelle rintakehää ja varmistettu teipeillä niin kuin johdotkin teepaidan päälle, ei muuta kuin nukkumaan unipäiväkirjan täyttämisen jälkeen.

Pipo vaan päähän kylmänsärkyä estämään ja sukanvarsi hoitamaan oikean käden tenniskyynärpäätä -- vaan mitäs nyt, nukahtelen kesken kirjoittamiseni tässä taas, vaikkei nukkuminen rekisteröintilaitteen kanssa sujunut toisellakaan kerralla hyvin herättyäni johonkin häikkään lähes heti nukahdettuani, jonka jälkeen sama tapahtui uudestaankin, jonka jälkeen nukkumisesta ei meinannut tulla mitään ja olin tosi väsynyt herättyäni herätyskellon soittoon aamulla.

Tulosten kuulemista varten minua pyydettiin varaamaan soittoaika lääkärille, mutta koska en saa perussairauksiini (home + borrelioosi) muutenkaan mitään hoitoa eikä minulla ole omaalääkäriäkään kuin Taivaassa, en soittele yhtään mihinkään. Tulokset saa kirjallisestikin sitten, kun ne jaksaa tilata. Mutta jos koko ensimmäinen yö on likvidoitu liian karseiden tulosten takia, eihän noissa mittauksissa ole mitään järkeä.

Eilen aamulla heräsin taas molemmat sieraimet tukossa "jännityspäänsäryn" pyrkiessä valumaan silkkana räkänä pois sen verran, kuin paksua räkää saa irti lähtemään. Nyt kellon ollessa näin paljon jo, minun pitäisi ottaa vielä höyryhengitystä kanelinkuoriöljyllä ilman, että jaksaisin nousta enää sängystä ylös, vaikka otsa nakertaa taas oikealta puolelta ylimääräisestä limasta, joka ei pääse tulemaan ahtautuneita tiehyitä pitkin pois, kun en päässyt uuteen korjaavaan leikkaukseenkaan. Yritettävä hillitä särkyä pipolla, jota olen joutunut käyttämään öisin vuodesta 2015 lähtien.

"Luulotaudissa."

"Pirkanmaan helvetissä" olematta ainoa kärsijä ollenkaan:

"PSHP = Pirkanmaan suurin hautaus palvelu ."

http://5.gp/uYD3

Paljon aloituksia https://is.gd/XiYziD samasta aiheesta. Mitä tehdään yhdelle, sitä tehdään myös toisille. Ideologian uhreille lääketieteessä.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa