Kysymyksiä ja vastauksia homeesta ja Lymestä

Siirry alas

Kysymyksiä ja vastauksia homeesta ja Lymestä Empty Kysymyksiä ja vastauksia homeesta ja Lymestä

Viesti kirjoittaja Admin Su 28 Huhti 2019, 02:00

Home on sieni, josta voi saada tartunnan ja alkaa kärsimään sieni-infektiosta. Dimorfiset sienet ovat kehossa hiivamuodossa eivätkä näy magneettikuvissa ennen kuin alkavat muuttua rihmamuotoon elimistön ulkopuolella tai ihmisen kuoltua.

Homeista sairastuneet jätetään heitteille tai leimataan hulluiksi. Lääkärit tietävät yleensä homeista vähemmän kuin potilaansa, joilla ei ole mitään mahdollisuuksia saada oikeaa apua.

Sairastuttuani homeasunnossa astmaan ja saatuani tekemistäni Biofacton hometesteistä lisätartunnan pyrkiessäni selvittelemään hometesteistä kieltäytyneen ympäristökeskuksen sijaan, mistä homeista olimme sairastuneet, infektio on levinnyt poskiontelon lisäksi, jonka alapuolelta se tappoi kaksi hammasta vain parin viikon välein, myös otsaan ja päähän painajaismaisin oirein, joita kukaan ei ole ottanut vakavasti. Päätäni kalvaa jatkuvasti keskeltä päälakea niin kuin viimekin yönä, jolloin uteliaisuuttani aloin tunnustella kohtaa tukan alta tuntiessani sormieni alla vasemmalla puolella syvän uran, jota oikealla ei ollut. Kokeillessani aavistuksen verran ohimolta alkavaa kohtaa tässä kirjoittaessani kipusignaali lähti suoraan vasempaan poskeeni.

Myös borrelioosi pitää minussa pintansa eikä osoita laantumisen merkkejä. Spirokeetta on levinnyt minussa kaikkialle tuhoten elimistöäni. Herään usein ennen aikojani kipuun kehoni jäytäessä kaikkialta sidekudoksia ja lonkkia myöten spirokeettojen kutiessa elimistössäni ja tehden pahaa jälkeä myös selkänivelissäni ja hampaissani, joiden luustoa se on jo haurastuttanut.

Jotain minussa on muuttunut niin, että olen alkanut saada staattisia sähköiskuja koko ajan. Tyytymättä pinnallisiin selityksiin ja vaatetukseen, joka ei voi olla syynä, aloin googlata englannin kielellä löytäenkin syvempää tietoa, joista viimeisin liittyi homesairauteen. (Ks. myös Electric shock-like sensations in 42 cancer patients: clinical characteristics and distinct etiologies.)

Tässä oli nyt jotain ajattelemaani ja kokemaani, joka talletettava myös omille sivuille, ettei koko kirjoitusvaiva menisi jo sairauksien ikeessä kamppaillessa hukkaan.

Mitä Lymeen tulee, olen aina ihmetellyt pahimman punkkialueen olemista lentoreitin varrella Suomeen. ("-- the Lyme Disease spirochete was a PRIME COMPONENT of the materials being spewed from the aircraft spraying CHEMTRAILS across the length and breadth of the PLANET EARTH!") Sisäinen intuitioni on koko ajan sanonut, ettei se ole sattumaa ja törmättyäni jälleen kirjanmerkeissäni olevaan sivuun Lyme Biowarfare Interview, jossa on Lymen spirokeetan löytäjän Willy Burgdorferin haastattelu.

- Edellinen on kirjoitettu 27.4.2019 aamuyöllä uuvuttuani kirjoittamiseen täysin ja herättyäni aamuyöllä huonosti nukuttuani hengenahdistukseen ja puhaltamaan pulloa saadakseni limaa irtoamaan.


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm To 18 Heinä 2019, 01:09, muokattu 6 kertaa (Raportin syy : Lisätty ja muokattu linkkejä sekä jälkimmäisissä sulkeissa sitaatti siitä, miten Lymen taudin spirokeetta oli pääkomponenttina materiaaleissa, joita lentokoneista on ruiskutettu pitkin poikin maapalloa.)
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa