Heikot ja sairaat altavastaajina päältäkävelijöiden systeemissä

Siirry alas

Heikot ja sairaat altavastaajina päältäkävelijöiden systeemissä Empty Heikot ja sairaat altavastaajina päältäkävelijöiden systeemissä

Viesti kirjoittaja Admin Su 26 Toukokuu 2019, 15:03

Katoaako kirjoitustaito, kysellään https://cutt.ly/jupz3n tuolla.
- Ei katoa, kirjoittaa sitten käsin tai koneella, muttei kaikkien kirjoituksia haluttaisi lukea. Kritiikkiä - se ei oikein miellytä kaikkia. Ainakaan valtaapitäviä luomassaan systeemissä, jossa liian monien päältä kävellään.

Täysin asiallisia kirjoituksia poistetaan täältäkin, niin kuin tuollakin https://cutt.ly/jupx2L todetaan. Minulta esimerkiksi aivan asiallinen kysymys tästä https://cutt.ly/MupcLp ketjusta.

Hesarikin on pistänyt maksumuurin taakse kirjoituksia, joiden aiheisiin se ei halua kritiikkiä:

"Lääketiede käänsi kelkkansa homesairauden suhteen – Haaskaako Suomi satoja miljoonia korjaamalla ja purkamalla rakennuksia?"

https://www.hs.fi/

"Homesota

Homeen aiheuttamat terveysriskit ovat kiistattomia, sanottiin vielä muutama vuosi sitten. Nyt lääketieteen kanta on, että hometalosairautta ei ole olemassakaan. Mitä oikein tapahtui?"

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006117459.html

Otsikot edeltä ovat tältä päivältä 26.5.2019.

Ilta-Sanomien lööpissä luki pari päivää sitten, että borrelioosi pilasi upseeri-Tomin uran. En meinannut löytää tuota juttua ollenkaan, mutta tänään lykästi:

Borrelioosi pilasi Tomin, 44, uran – ”Oireet eivät lähde minusta koskaan pois”

https://www.is.fi/terveys/art-2000006117147.html

- Pitkittyneen diagnoosin vuoksi Hiltusta on vuosien saatossa hoidettu väärillä lääkityksillä, jotka ovat myös pahentaneet oireita, jutussa kerrotaan.

Kaikki eivät saa edes mitään hoitoa, vaan heidät jätetään kylmästi heitteille - homesairaat mukaan lukien - josta polemiikkia muun muassa täällä:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15664252/huolestunut-potilas

Omat oireenikin ovat edenneet ilman oikeaa hoitoa.

Lauantain vastaisena yönä yrittäessäni kirjoittaa aamusivua loppuun en kuolemaksenikaan muistanut, mitä olin tehnyt perjantaina aamusivun aloittamisen jälkeen. Netin osalta yritin tarkistella asiaa Vivaldin sivuhistoriasta, joka ei toiminut ja josta jouduin jälleen kerran lähettämään virheilmoituksen. Muistiongelmani ratkesi vasta, kun keksin kurkata sähköpostilaatikkooni, josta näin viimeaikaista toimintaani kirjoittaakseni kaikesta. Eikä ongelma ole pelkästään muistissa; sairaus näkyy käsialassakin kuluttaessani yhä edelleen kynän toisensa perään loppuun.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa