Jossittelusta ja lääkkeistä

Siirry alas

Jossittelusta ja lääkkeistä Empty Jossittelusta ja lääkkeistä

Viesti kirjoittaja Admin La 17 Elo 2019, 12:48

"Anonyymi
16.8.2019 17:02

'Otettuani myös itse tekemääni suusuihketta, jossa on muun muassa kolloidista hopeaa, ...........'

olisit jättänyt hopean pois, saattaa imeytyä limakalvoilta varsinkin tulehtuneilta. ongelmia ja allergiaa voi tulla ehkä vuosiksi."

- Olen jo kauan inhonnut jossittelua äitini oltua mestari siinä. - Jos ja kun ei oltaisi tehty sillä lailla... Jos olisi tehty niin... Jos ei olisi tehty niin... Jos olisi tehty toisin... Jos... Jos ei... Jos... Jos... Jos...

Kerrassaan nerokas keino yrittää sahata sahajauhoja vielä kertaalleen, vaikkei meillä ole kuin tämä hetki eikä mennyttä voi muuttaa edes ajatuksissaan! Jälkiviisauksissaan jossittelu on liiankin helppoa itsensä tai toisen ruoskimista mahdottomasta, menneisyyden muuttamisesta, vaikka voi ainoastaan yrittää ottaa virheistään opikseen, jonka senkin jälkeen tekee virheitä totta kai, niin kauan kuin saa elää.

Jossittelu on kuin myrkkyä, jolla kaikki tapahtunut yritetään muuttaa muuksi, mitä se on, liiankin rankassa ainutlaatuisuudessaan. Asiat ovat tapahtuneet niin kuin ne ovat tapahtuneet, ja mennyt on johtanut nykyhetkeen, jossa elämme.

Kun en ole saanut edes oikeita, tarvitsemiani https://cutt.ly/dwsFEpQ lääkkeitä, niin kuin olen kirjoittanut jo monta kertaa https://cutt.ly/IwsFRUx aiemmin, lykästäessään vain joskus https://cutt.ly/1wsFThi hyvällä menestyksellä, kaikki onkin loppunut sitten siihen.

Yrittäessäni väsätä täällä itse omat rohtoni, mitä voisi odottaakaan? Loraus sitä ja tätä, tilkkanen tuota ja sitä, mahtaisiko tehota ja auttaa oireisiin?

Miksi en käyttäisi hyväksi kokemaani kolloidista hopeaa, jolla on tuhatvuotiset https://cutt.ly/swsFYpC perinteet lääketieteessä? Ennen kuin antibiootteja tunnettiin, jopa vauvojen silmiin tiputettiin laimennettua hopeanitraattiliuosta. Kun en ole voinut käyttää enää Akvakolia silmien bakteeritulehdukseenkaan sen takia, ettei reseptiä ole uusittu, olen joutunut suihkuttamaan silmiini kolloidista hopeaa, joka on farmaseuttisen puhdasta*) hyvällä lopputuloksella saatuani jotain likaa silmiini.

Tutkimusten mukaan kolloidisen hopean lisäksi myös kolloidisella sinkillä on antibakteerista tehoa, muttei niin paljon kuin https://cutt.ly/HwsFFcc kolloidisella hopealla.

Minäkin tilasin kolloidista sinkkiä ison pullollisen, mutten taida käyttää sitä kuin pinnallisesti https://cutt.ly/wwsFZIA ja suusuihkeessa vaan, kun joidenkin tutkimusten mukaan liika sinkki ei ole aivoille hyväksi, väitteiden https://cutt.ly/IwsFXY5 ollessa ristiriitaisia.

*) It contains 98% positively charged silver in pharmaceutical-grade purified water. Nothing else.

[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/2987178/mista-hyva-laakari#comment-98666914 ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa