Keinoja ja konsteja

Siirry alas

Keinoja ja konsteja Empty Keinoja ja konsteja

Viesti kirjoittaja Admin La 31 Elo 2019, 02:01

"Jokainen flunssa kestää viikkoja.
Usein seuraa jälkitauti. Poskiontelotulehduksia, keuhkoputken tulehduksia, otsaontelotkin särkevät. Joka flunssan perään yskin kuin keuhkotautinen, viikkokausia."

- Eipä minullakaan tepsi pelkkä vahva D-vitamiini enää, mutta aina varalla olevan AntiWirin avulla olen pystynyt häätämään flunssat ja influenssat tiehensä, ennen kuin ne ovat päässeet niskan päälle jyräämään minut allensa.

+ + +

"Kunpa keksisi miten keuhkojen tilan saisi takaisin eli ennalleen."

- Saako mitään entiselleen, sairaudet veks, siinäpä sitä on pohdittavaa.

Huonolta vaan näyttää, kun homesairauden lisäksi myös borrelioosi jäytää kehossa ja parhaillaankin reisissä, jotka alkoivat jo aamulla kalvamaan herättyäni ennen aikojani vain muutaman tunnin unien jälkeen vastapäisen kääntöparkkipaikan meteliin, auton ovien paiskomiseen, kun ei ole enää tuuheita pensaitakaan edessä pidättelemässä ääniä. Kun se uni olisi niin tärkeää immuunipuolustuksellekin, luin siitä https://cutt.ly/gwzt6WV taas:

"– Monien immuunijärjestelmän toimintaan liittyvien geenien ja geenipolkujen ilmentyminen lisääntyi univajeen aikana, ja elimistön puolustusreaktioihin – sekä toisaalta myös allergisiin reaktioihin ja astmaan – osallistuvat vasta-aineita tuottavat B-solut aktivoituivat. Tämä voi selittää aikaisempia havaintoja astmaattisten oireiden lisääntymisestä univajetilassa, kertoo tutkija Vilma Aho.

Univajeessa lisääntyivät myös eräät tulehdusta edistävät välittäjäaineet, interleukiinit, sekä näitä aktivoivat reseptorit. Myös tulehdusarvo CRP oli koholla."

Eikä pelkästään univaje, vaan myös stressi ajaa immuunipuolustuksen vielä pahemmin alas, olen kokenut. Kuin hyökyaalto pyyhkäisisi yli, jonka jälkeen kaikki taudit on pinnassa: mahahappoa alkaa erittyä, vatsa turpoaa, poskiontelo turpoaa, otsaontelo ja keuhkot alkavat erittää limaa, jota joutuu kakomaan, yskimään ja sairastamaan nukkuessakin sitä helvetintautia ja puhaltamaan pulloon jne. pystyäkseen keuhkot vinkuvina ja limaisina edes hengittämään, jonka ohella luonnollisesti - sairastaessaan joillekin satutautia nimeltään krooninen borrelioosi - päästä varpaisiin nivelissä ja varsinkin luuytimissä seuralaisena on sellaista herkkua, jota ei saa edes kipulääkkeillä kuriin hermosäryn nakertaessa luissa ja ytimissä.

Kovin montaa kertaa ei tarvitse noita kokea alkaessaan välttää niitä kaikin mahdollisin keinoin; yrittää saada levätä hyvin ja elää stressitöntä elämää. Eipä vaan voi, kun kumpaakin pukkaa koko ajan tässä elämässä, sekä unettomuutta että stressiä.

Sitä paitsi jos ei olisi näitä sairauksiakaan, stressi ja unettomuus eivät voisi nostaa niitä pintaan. Mutta kun on, eikä niihin saa mitään oikeita lääkkeitä.

Stressi on nykyään se tekijä, joka kaiken muun ohessa saa keuhkojenikin kunnon romahtamaan.

Pulloon https://cutt.ly/vwzyotV puhaltamisella, höyryhengityksellä eteerisillä öljyillä ja varsinkin vahvalla kanelinkuoriöljyllä - jonka lisäksi timjamiakin olisi kai syytä tutkitusti tehokkaana käyttää, törmättyäni useampaankin mainintaan https://cutt.ly/cwzyfkm siitä - yritän saada keuhkojani tokenemaan kaikkia konsteja käyttämällä, imppaamalla suolapiippuakin ja suihkauttamalla suuhun parannettua versiota NutriBioticin kurkkusuihkeesta onnistuttuani väsäämään toimivan suihkeen itse ja kehitettyäni sen käyttöön oikean hengitystekniikankin: suihkaus suuhun, ilman hengittäminen suun kautta sisään niin, että eteeriset öljyt kulkeutuvat hengityksen mukana keuhkoihin, josta puhallan eteerisiä öljyjä sisältävän ilman nenän kautta poskionteloja hipoen ulos suu kiinni pidettynä.

Meri-ilmastokin tekisi hyvää, mutta silloin pitäisi asua meren lähellä.

[Vastaukseni tuolla.]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa