Kroonisen Lymen borrelioosin ja oheisinfektioiden tutkimuksen ja hoidon päivittäminen myös Suomessa!

Siirry alas

Kroonisen Lymen borrelioosin ja oheisinfektioiden tutkimuksen ja hoidon päivittäminen myös Suomessa! Empty Kroonisen Lymen borrelioosin ja oheisinfektioiden tutkimuksen ja hoidon päivittäminen myös Suomessa!

Viesti kirjoittaja Admin Su 09 Elo 2020, 16:02

Piti rukoilla oikein otsikkoa, jota ei meinannut niin vain tullakaan, saadakseni siihen mahtumaan kaiken tärkeän - ja kerätä voimia jaksaakseni kirjoittaa kaiken keskellä vielä tämän.

Heinäkuun lopulla alkoi Lyme Summit 4, josta en ole jaksanut informoida aiemmin, kun en jaksanut paneutua koko tarjontaankaan; ehtien katsoa vain pari ohjelmaa, kunnes koko helahoito meni maksumuurin taakse.

Tänä viikonloppuna on ollut kuitenkin mahdollisuus katsoa ohjelmia uudestaan ja keskittyä siihen, mikä jäi katsomatta. Minua kiinnosti eniten päivitetyt hoitomuodot Lymen borrelioosin ja oheisinfektioiden hoidossa, ja niinpä aloin katsoa seuraavaa esitystä:

Updated Treatments for Lyme and Tick-Borne Disorders
with Richard Horowitz, MD  
https://chroniclymediseasesummit4.com/expert/richard-horowitz/
https://tinyurl.com/y29aco8f

Kannattaa pistää tekstitys päälle kohdasta cc (captions), niin ohjelman seuraaminen on helpompaa seuraavissa aihealueissa:

"What you'll learn from this expert talk:

Political updates on Lyme disease
Considerations for pregnant women
New treatments available"

- Kävi ainakin selväksi, mikä omakin kokemukseni on, ettei kroonisen Lymen ja oheisinfektioiden biofilmiä ja sitkeitä taudinaiheuttajia (persisters https://tinyurl.com/yye6g263 ) nujerreta millään doksisykliinillä tai vastaavalla, joissa Suomessakin niin sinisilmäisesti pitäydytään, jättäessään suuren osan ihmisistä kroonisesti sairaiksi.

Toivoisin edes toimittajien kiinnostuvan asiasta ja luovan painetta lääkäreiden suuntaan, kun suutarinpojilla ei ole kenkiä eikä mitään kiinnostusta kehittää edes hoitosuosituksiaan ihmisten kärsimyksen vähentämiseksi.
[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16509738/kroonisen-lymen-borrelioosin-ja-oheisinfektioiden-tutkimuksen-ja-hoidon-paivittaminen-myos-suomessa!
https://tinyurl.com/yygur8dh ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa