Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Admin Ma 05 Loka 2020, 01:52

Admin 22.9.2020 klo 3.30 kirjoitti:Vaikea uskoa, että helvetissäni olen saanut edes johonkin apua - vihlovaan luusärkyyn - aiottuani raportoida siitä seurattuani asiaa tarpeeksi pitkään.

Kirjoitan noin viestini lopussa https://tinyurl.com/y492x9fy tuolla.

Olin nimittäin jo maaliskuussa tietoinen uudesta tutkimuksesta, jossa vertailtiin eri rohdosten tehoa Borrelia burgdorferiin tämän ollessa siinä aika huikaisevaa:

In subculture studies, only 1% Cryptolepis sanguinolenta extract caused complete eradication, while doxycycline and cefuroxime and other active herbs could not eradicate B. burgdorferi stationary phase cells as many spirochetes were visible after 21-day subculture.

Sairastettuani kroonista borrelioosihelvettiä https://tinyurl.com/y235mb8z jo vuosikausia minulle oli tuttuja tutkimuksessa mainitut muut kasvisrohdot ilman, että olisin saanut niistä mitään mullistavaa apua, vihlovan luusäryn ja muidenkin oireiden jatkuessa ennallaan.

Aloin tutkia aihetta ja talletin OneTabin kirjanmerkkeihini 25.3.2020 tällaisen listan:

Cryptolepis sanguinolenta against Lyme
https://www.one-tab.com/page/XSz0nWiJRseaKKTzzd5BYw

Ongelma oli vaan, mistä saa noin harvinaista rohdosta?

Löytyihän se paikka viimein täydentäessäni listaani 24.5.2020 tällaiseksi:

Cryptolepis sanguinolenta for Lyme - Cryptolepistä Lymeen
https://www.one-tab.com/page/izIN4PnNQoulOGciEMQCaA

Noihin aikoihin toukokuun lopussa minulla oli kotona jo kaksi pussillista Cryptolepis sanguinolentan juuria ilman, että olisin tiennyt, mitä niiden kanssa olisin tehnyt ollessaan kovaa ja sitkeää juuripuuta.

Aikani pähkäiltyäni tiedustelin Lymeherbs.eu:sta, josta juuret olin tilannut, ovatko juuret puhtaita vai pitäisikö ne laittaa hetkeksi uuniin 60 °C:een ja pyysin vinkkejä juurien jauhamiseksi pulverimuotoon. Lymeherbs.eu:sta tulikin heti kohta vastaus, että juuret ovat steriilejä ja että tarkoitus olisi tehdä niistä itse tinktuuraa epäillessään, ettei juurien käyttämisellä teenä tai jauheena olisi ehkä sitä terapeuttista vaikutusta, jota toivoin. - Mutta halusin ehdottomasti jauhaa juuret jauheeksi saadakseni niistä kaiken hyödyn irti! Se oli vaan helpommin sanottu kuin tehty, sillä juuret olivat kuin kovaa puuta enkä saanut hienonnettua niitä edes vahvalla monitoimikoneella, josta kovat juurenkappaleet kaapivat vain kovaa muovipintaa pois niin, että siihen jäi ikuiset jäljet. Käsivoimieni ollessa heikonlaiset ei auttanut kuin pyytää poikaani apuun, joka keksi pilkkoa juuria pienemmiksi kappaleiksi niin, että ne sai mahtumaan Lidlin kahvimyllyyn, jota käyttäen juuret alkoivat hienontua keltaiseksi jauheeksi, jossa puusirua oli enää vain vähän. Se oli 4.7.2020 lauantaina, jolloin säilöin jauheen visusti pieneen purkkiin ja maistoin ensi kertaa kitkerääkin kitkerämpää jauhetta. Olin tilannut kaksi pussillista juuria, joista jauhoimme vasta pienen osan. Seuraavana päivänä aloin hauduttaa uutta satsia https://tinyurl.com/y2d59vzq yrttiteetäni, jonka joukossa oli nyt myös jauhemaista Cryptolepis sanguinolentaa. Säilöin neljä pullollista yrttiteetä jääkaappiin ja nautin juomaa desin pari päivittäin.

Koska en ole saanut aikaisemminkaan mistään apua, en osannut odottaa sitä nytkään alkaessani kuitenkin ihmetellä, missä se pirullisin, reisiä vihlonut luusärky oikein oli huomatessani lihastenikin toimivan paremmin.

Aloin unelmoida jopa parantumisesta, kunnes stressireaktio loihti taas kaikki oireet pintaan pahinta luusärkyä lukuun ottamatta, johon olin herännyt kesken unienikin aiemmin.

Kului kuukausi ja toistakin, kunnes eräänä päivänä huomasin ohittavani ihmisiä kadulla! Käsissäni oli isot kantamukset ja sittenkin reisilihaksissani oli niin paljon voimaa, eivätkä ne kiristelleet kävellessäni, joka oli niin suuri ihme, että sitä täytyi testata moneen kertaan, poikanikin ihmetellessä tässä taannoin lenkillä sitä, kuinka reippaasti pystyin kävelemään ja ohittamaan jopa ihmisiä.

Ollessani kuitenkin niin moninaisesti sairas tiedän takapakkia voivan tulla milloin tahansa noiden taudinaiheuttajien ollessa sitkeämpiä kuin mikään. Mutta onhan se jotakin, että on saanut edes tilapäistä apua jostakin, kärsiessäni pirullisista neurologisista oireista tärinää ja muuta myöten edelleen. Esimerkiksi nyt sunnuntaina nenäni oikealla sivulla oli metka tuntohäiriö, jollaista ei ole ollut aiemmin, ihon tuntuessa viilentyvän tms. nenän vierustalla tuntuvan värinän ohella. Jos minulla ei olisi tätä historiaa ja elämänkokemusta kaikesta tästä, olisin kyllä aika kauhuissani kaikesta. Mutta kärsiessään neurologisista oireista 24/7 kaikkeen turtuu ja tottuu ja louskuttaa eteenpäin vaan, niin kauan kuin tätä eksoottista lystiä riittää.

Seuraavan, pahaenteisen linkkilistani olen tallentanut näköjään 4.7.2020 klo 1.44 juuri ennen kuin seuraavana päivänä maistoin ensi kertaa kitkerää kryptolepistä:

Without cure and help, Lyme and co-infections' train to death.
https://www.one-tab.com/page/9mNPfQd5SHOs9oIH7l7TfQ

Luotuani seuraavan listani 17.7.2020 olin huomannut kryptolepiksen jo tehonneen kivuliaimpaan oireeseeni, vihlovaan luusärkyyni:

Against mold, Lyme, and parasites - hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan
https://www.one-tab.com/page/M-xGOwfNRCCiT9CC31G-ZA
https://tinyurl.com/y6y7ho5c

Lymen ollessa aika pirullinen tauti https://tinyurl.com/y226a7jq luusärkyni takana saattoi olla babesiakin, kun sitä eikä mitään muutakaan ole tutkittu täällä Suomessa, jossa ei kannata https://tinyurl.com/y3azegml sairastua vakavasti.

Onhan meillä kaikesta huolimatta sentään luonto, joka voi tarjota apuaan, kryptolepiksen saattaessa tehota useampaankin vaivaan luettelon ollessa tuossa https://tinyurl.com/y5sw45cz edellä aika vaikuttava:

Antiamoebic
Antibacterial
Anticancer
Antifungal
Anti-inflammatory
Antiparasitic
Antipyretic
Antiviral (Mild)
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 645
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Vs: Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Admin Ke 21 Loka 2020, 08:11

Admin 5.10.2020 kirjoitti:
Se oli 4.7.2020 lauantaina, jolloin säilöin jauheen visusti pieneen purkkiin ja maistoin ensi kertaa kitkerääkin kitkerämpää jauhetta. Olin tilannut kaksi pussillista juuria, joista jauhoimme vasta pienen osan. Seuraavana päivänä aloin hauduttaa uutta satsia https://tinyurl.com/y2d59vzq yrttiteetäni, jonka joukossa oli nyt myös jauhemaista Cryptolepis sanguinolentaa. Säilöin neljä pullollista yrttiteetä jääkaappiin ja nautin juomaa desin pari päivittäin.

Koska en ole saanut aikaisemminkaan mistään apua, en osannut odottaa sitä nytkään alkaessani kuitenkin ihmetellä, missä se pirullisin, reisiä vihlonut luusärky oikein oli huomatessani lihastenikin toimivan paremmin.

Aloin unelmoida jopa parantumisesta, kunnes stressireaktio loihti taas kaikki oireet pintaan pahinta luusärkyä lukuun ottamatta, johon olin herännyt kesken unienikin aiemmin.

Sama juttu taas, niin kauan kuin sairauksia ja stressiä elämässä riittää, kestämättä juuri pienintäkään enää ilman, etteikö se päästäisi pinnan alla kyteviä sairauksia pintaan. Kuten tänä yönä, toisen sanoessa viattomasti vain jotain juuri, kun olin ottanut aamusivumappini esiin ja keskittämässä ajatuksiani siihen, mitä kirjoittaisin kuluneesta päivästä. Jo se on osoitus siitä, etten ole parantunut näistä sairauksista, niin kauan kuin stressi voi nostaa niitä tällä lailla pintaan. Onhan sitä stressiä ollut ennenkin ilman tällaisia oireita. Normaalistihan stressi tulee ja menee aika nopeasti ohi, tämän helvetin olematta sellaista; kun ihan vaivihkaa alkaa lihaksissa, etenkin reisissä, pieni hiljainen tärinä; tuntiessaan seuraavaksi, miten jalkaterät alkavat viiletä hitaasti mutta varmasti niin, että ne ovat lopulta kivuliaalla ja hyvin epänormaalilla tavalla jäässä. Jalat ovat niin kylmät, että ne sattuvat - eivätkä meinaa lämmetä millään.

Tänä aamuna, kun kaikki alkoi taas; vaihdoin villasukat alpakkasukkiin ja siirsin alpakkaneuleita peittojen alla ihan kehoa vasten lämmittämään, ja otin esiin kannettavan tietokoneenikin ja laitoin sen reisiäni vasten lämpenemään hoitaessaan lämpötyynynkin virkaa nykyään.

Kello on 7.53 nyt ja olen oikeasti tämän kaiken seurauksena helvetin väsynyt ja sydänkin niin rasittunut taas, että otin 200 mg ubikinonia jälleen. Jalat ovat sentään alkaneet lämmetä niin, että pääsen vihdoin viimein nukkumaan, tosin huonolaatuista unta stressin jälkeen pilaten unetkin ja heikentäen sitäkin kautta immuunipuolustusta, joka on ihan koetuksella ja alakynnessä räpeltäessäni yksin näitä sairauksia vastaan. Aloitin juuri yöllä viimeisen pullon kryptolepistä sisältävää kitkerää rohdostani, jonka jälkeen sitä on keitettävä vaivalloisesti lisää eläessämme jotain ihme aikaa, jossa liian monet joutuvat kituuttamaan vuodesta toiseen sairauksissaan ilman nykyaikaista tehokasta apua.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 645
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Vs: Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Admin Pe 30 Loka 2020, 00:37

Admin 21.10.2020 iltapäivällä kirjoitti:
Admin 21.10.2020 aamulla kirjoitti:
Admin 5.10.2020 kirjoitti:
Se oli 4.7.2020 lauantaina, jolloin säilöin jauheen visusti pieneen purkkiin ja maistoin ensi kertaa kitkerääkin kitkerämpää jauhetta. Olin tilannut kaksi pussillista juuria, joista jauhoimme vasta pienen osan. Seuraavana päivänä aloin hauduttaa uutta satsia https://tinyurl.com/y2d59vzq yrttiteetäni, jonka joukossa oli nyt myös jauhemaista Cryptolepis sanguinolentaa. Säilöin neljä pullollista yrttiteetä jääkaappiin ja nautin juomaa desin pari päivittäin.

Koska en ole saanut aikaisemminkaan mistään apua, en osannut odottaa sitä nytkään alkaessani kuitenkin ihmetellä, missä se pirullisin, reisiä vihlonut luusärky oikein oli huomatessani lihastenikin toimivan paremmin.

Aloin unelmoida jopa parantumisesta, kunnes stressireaktio loihti taas kaikki oireet pintaan pahinta luusärkyä lukuun ottamatta, johon olin herännyt kesken unienikin aiemmin.

Sama juttu taas, niin kauan kuin sairauksia ja stressiä elämässä riittää, kestämättä juuri pienintäkään enää ilman, etteikö se päästäisi pinnan alla kyteviä sairauksia pintaan. Kuten tänä yönä, toisen sanoessa viattomasti vain jotain juuri, kun olin ottanut aamusivumappini esiin ja keskittämässä ajatuksiani siihen, mitä kirjoittaisin kuluneesta päivästä. Jo se on osoitus siitä, etten ole parantunut näistä sairauksista, niin kauan kuin stressi voi nostaa niitä tällä lailla pintaan. Onhan sitä stressiä ollut ennenkin ilman tällaisia oireita. Normaalistihan stressi tulee ja menee aika nopeasti ohi, tämän helvetin olematta sellaista; kun ihan vaivihkaa alkaa lihaksissa, etenkin reisissä, pieni hiljainen tärinä; tuntiessaan seuraavaksi, miten jalkaterät alkavat viiletä hitaasti mutta varmasti niin, että ne ovat lopulta kivuliaalla ja hyvin epänormaalilla tavalla jäässä. Jalat ovat niin kylmät, että ne sattuvat - eivätkä meinaa lämmetä millään.

Tänä aamuna, kun kaikki alkoi taas; vaihdoin villasukat alpakkasukkiin ja siirsin alpakkaneuleita peittojen alla ihan kehoa vasten lämmittämään, ja otin esiin kannettavan tietokoneenikin ja laitoin sen reisiäni vasten lämpenemään hoitaessaan lämpötyynynkin virkaa nykyään.

Kello on 7.53 nyt ja olen oikeasti tämän kaiken seurauksena helvetin väsynyt ja sydänkin niin rasittunut taas, että otin 200 mg ubikinonia jälleen. Jalat ovat sentään alkaneet lämmetä niin, että pääsen vihdoin viimein nukkumaan, tosin huonolaatuista unta stressin jälkeen pilaten unetkin ja heikentäen sitäkin kautta immuunipuolustusta, joka on ihan koetuksella ja alakynnessä räpeltäessäni yksin näitä sairauksia vastaan. Aloitin juuri yöllä viimeisen pullon kryptolepistä sisältävää kitkerää rohdostani, jonka jälkeen sitä on keitettävä vaivalloisesti lisää eläessämme jotain ihme aikaa, jossa liian monet joutuvat kituuttamaan vuodesta toiseen sairauksissaan ilman nykyaikaista tehokasta apua.

Stressistä päälle pamahtavat oireet ovat ihan tuttua, jo liiankin tuttua kestettyään jo vuosia päästyään valloille vuoden 2012 https://tinyurl.com/y235mb8z punkinpuremasta, stressin aiheuttaessa sairaan reaktion, jossa elimistössä muhiva krooninen borrelioosi pääsee pintaan niin, että se pilaa ja tynkii unetkin, herätessäni pirulliseen hermotärinään vain parin tunnin unien jälkeen, niin kuin nyt nukuttuani vain neljä tuntia jos sitäkään ja senkin huonosti niin, että koko päivä menee pilalle enkä voi väsyneenä tehdä mitään tärkeää tehdessäni enemmän virheitä ollessani kuin humalassa, vaikken ole juonut alkoholia https://tinyurl.com/y3pch6lk yli kuuteen vuoteen. Tuskinpa olisin enää hengissäkään muuten, valvomisen rasitettua aivan liikaa jo sydäntäkin pystymättä kestämään kaikkea - saatuani sentään jotain apua rytmihäiriöihin ja sydämen toimintaan ubikinonista luettuani siitä jo vuosia sitten https://tinyurl.com/y45jacwm tämän, jonka skannaamiseen ja oikolukuun manuaalisesti apteekin asiakaslehdestä meni aikaa:

Larva kuuli ubikinonin tehosta alansa kansainvälisessä kongressissa. Tilaisuudessa esiteltyjen tanskalaistutkimusten mukaan ubikinoni muun muassa lisää sydämen pumppaustehoa, alentaa verenpainetta ja voi kolminkertaistaa todennäköisyyden pysyä hengissä sydämen vajaatoiminnasta huolimatta. - Tulosten perusteella ubikinoni näyttäisi olevan toimiva tukihoito monenlaisissa sydänsairauksissa perinteisten sydänlääkkeiden ohella. Ubikinoni muun muassa vähentää beetasalpaajien ja kolesterolilääkkeiden sivuvaikutuksia eikä sen käytön ole havaittu aiheuttavan haittoja edes suurina annoksina.

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota on elimistömme kaikissa soluissa ja "pienoisvoimalaitoksissa" eli mitokondrioissa, joissa sitä tarvitaan energian tuottamiseen. Sydän lyö noin 100 000 kertaa vuorokaudessa ja pumppaa noin 10 tonnia verta verenkiertoon. Siihen tarvitaan valtavasti energiaa, joten ubikinoni on erityisen tärkeää juuri sydämen toiminnalle.

Valvotun yön jälkeen aamulla nukkumatta vielä yhtään, kun oli karsea olo, otin itsekin taas ubikinonia, jota onneksi oli; ongelmana rohdosten kanssa kun aina on se, että pillerit tuppaavat loppumaan. Kuluneella viikollakin sydämeni on särkenyt ja sattunut jo liian monta kertaa päästessäni yleensä vasta loppuun nääntyneenä nukkumaan - kun en ole voinut vuosiin borrelioosin aktivoitumisen jälkeen käyttää minulle määrättyjä rytmihäiriölääkkeitäkään enää beetasalpaajien heikentäessä entisestään huonoa ääreisverenkiertoani, josta kärsin jo lapsena punkkiseudulla rannikolla.

Edellä 21.10.2020 iltapäivällä kirjoittamani osuuden jälkeen väsähdin tähän foorumikirjoitteluun kokonaan tallettaen juttuni luonnoksena muistiin ja julkaistessani sen vasta nyt 30.10.2020 hartaan oikolukemisen jälkeen.

Näköjään kellonaika vaihtuu jo lähetetyissäkin viesteissä sen mukaan, onko talvi- tai kesäaika. Talvella viestien kellonajasta tippuu tunti pois ja kesällä sitä tulee tunti lisää. Pirullista - söhläämisen jatkuessa vaan, kun EU:ssa ei päästä asiassa eteenpäin.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 645
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Vs: Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Admin Pe 30 Loka 2020, 01:10

Admin 30.10.2020 alkuyöstä kirjoitti:
Admin 21.10.2020 iltapäivällä kirjoitti:
Admin 21.10.2020 aamulla kirjoitti:
Admin 5.10.2020 kirjoitti:
Se oli 4.7.2020 lauantaina, jolloin säilöin jauheen visusti pieneen purkkiin ja maistoin ensi kertaa kitkerääkin kitkerämpää jauhetta. Olin tilannut kaksi pussillista juuria, joista jauhoimme vasta pienen osan. Seuraavana päivänä aloin hauduttaa uutta satsia https://tinyurl.com/y2d59vzq yrttiteetäni, jonka joukossa oli nyt myös jauhemaista Cryptolepis sanguinolentaa. Säilöin neljä pullollista yrttiteetä jääkaappiin ja nautin juomaa desin pari päivittäin.

Koska en ole saanut aikaisemminkaan mistään apua, en osannut odottaa sitä nytkään alkaessani kuitenkin ihmetellä, missä se pirullisin, reisiä vihlonut luusärky oikein oli huomatessani lihastenikin toimivan paremmin.

Aloin unelmoida jopa parantumisesta, kunnes stressireaktio loihti taas kaikki oireet pintaan pahinta luusärkyä lukuun ottamatta, johon olin herännyt kesken unienikin aiemmin.

Sama juttu taas, niin kauan kuin sairauksia ja stressiä elämässä riittää, kestämättä juuri pienintäkään enää ilman, etteikö se päästäisi pinnan alla kyteviä sairauksia pintaan. Kuten tänä yönä, toisen sanoessa viattomasti vain jotain juuri, kun olin ottanut aamusivumappini esiin ja keskittämässä ajatuksiani siihen, mitä kirjoittaisin kuluneesta päivästä. Jo se on osoitus siitä, etten ole parantunut näistä sairauksista, niin kauan kuin stressi voi nostaa niitä tällä lailla pintaan. Onhan sitä stressiä ollut ennenkin ilman tällaisia oireita. Normaalistihan stressi tulee ja menee aika nopeasti ohi, tämän helvetin olematta sellaista; kun ihan vaivihkaa alkaa lihaksissa, etenkin reisissä, pieni hiljainen tärinä; tuntiessaan seuraavaksi, miten jalkaterät alkavat viiletä hitaasti mutta varmasti niin, että ne ovat lopulta kivuliaalla ja hyvin epänormaalilla tavalla jäässä. Jalat ovat niin kylmät, että ne sattuvat - eivätkä meinaa lämmetä millään.

Tänä aamuna, kun kaikki alkoi taas; vaihdoin villasukat alpakkasukkiin ja siirsin alpakkaneuleita peittojen alla ihan kehoa vasten lämmittämään, ja otin esiin kannettavan tietokoneenikin ja laitoin sen reisiäni vasten lämpenemään hoitaessaan lämpötyynynkin virkaa nykyään.

Kello on 7.53 nyt ja olen oikeasti tämän kaiken seurauksena helvetin väsynyt ja sydänkin niin rasittunut taas, että otin 200 mg ubikinonia jälleen. Jalat ovat sentään alkaneet lämmetä niin, että pääsen vihdoin viimein nukkumaan, tosin huonolaatuista unta stressin jälkeen pilaten unetkin ja heikentäen sitäkin kautta immuunipuolustusta, joka on ihan koetuksella ja alakynnessä räpeltäessäni yksin näitä sairauksia vastaan. Aloitin juuri yöllä viimeisen pullon kryptolepistä sisältävää kitkerää rohdostani, jonka jälkeen sitä on keitettävä vaivalloisesti lisää eläessämme jotain ihme aikaa, jossa liian monet joutuvat kituuttamaan vuodesta toiseen sairauksissaan ilman nykyaikaista tehokasta apua.

Stressistä päälle pamahtavat oireet ovat ihan tuttua, jo liiankin tuttua kestettyään jo vuosia päästyään valloille vuoden 2012 https://tinyurl.com/y235mb8z punkinpuremasta, stressin aiheuttaessa sairaan reaktion, jossa elimistössä muhiva krooninen borrelioosi pääsee pintaan niin, että se pilaa ja tynkii unetkin, herätessäni pirulliseen hermotärinään vain parin tunnin unien jälkeen, niin kuin nyt nukuttuani vain neljä tuntia jos sitäkään ja senkin huonosti niin, että koko päivä menee pilalle enkä voi väsyneenä tehdä mitään tärkeää tehdessäni enemmän virheitä ollessani kuin humalassa, vaikken ole juonut alkoholia https://tinyurl.com/y3pch6lk yli kuuteen vuoteen. Tuskinpa olisin enää hengissäkään muuten, valvomisen rasitettua aivan liikaa jo sydäntäkin pystymättä kestämään kaikkea - saatuani sentään jotain apua rytmihäiriöihin ja sydämen toimintaan ubikinonista luettuani siitä jo vuosia sitten https://tinyurl.com/y45jacwm tämän, jonka skannaamiseen ja oikolukuun manuaalisesti apteekin asiakaslehdestä meni aikaa:

Larva kuuli ubikinonin tehosta alansa kansainvälisessä kongressissa. Tilaisuudessa esiteltyjen tanskalaistutkimusten mukaan ubikinoni muun muassa lisää sydämen pumppaustehoa, alentaa verenpainetta ja voi kolminkertaistaa todennäköisyyden pysyä hengissä sydämen vajaatoiminnasta huolimatta. - Tulosten perusteella ubikinoni näyttäisi olevan toimiva tukihoito monenlaisissa sydänsairauksissa perinteisten sydänlääkkeiden ohella. Ubikinoni muun muassa vähentää beetasalpaajien ja kolesterolilääkkeiden sivuvaikutuksia eikä sen käytön ole havaittu aiheuttavan haittoja edes suurina annoksina.

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota on elimistömme kaikissa soluissa ja "pienoisvoimalaitoksissa" eli mitokondrioissa, joissa sitä tarvitaan energian tuottamiseen. Sydän lyö noin 100 000 kertaa vuorokaudessa ja pumppaa noin 10 tonnia verta verenkiertoon. Siihen tarvitaan valtavasti energiaa, joten ubikinoni on erityisen tärkeää juuri sydämen toiminnalle.

Valvotun yön jälkeen aamulla nukkumatta vielä yhtään, kun oli karsea olo, otin itsekin taas ubikinonia, jota onneksi oli; ongelmana rohdosten kanssa kun aina on se, että pillerit tuppaavat loppumaan. Kuluneella viikollakin sydämeni on särkenyt ja sattunut jo liian monta kertaa päästessäni yleensä vasta loppuun nääntyneenä nukkumaan - kun en ole voinut vuosiin borrelioosin aktivoitumisen jälkeen käyttää minulle määrättyjä rytmihäiriölääkkeitäkään enää beetasalpaajien heikentäessä entisestään huonoa ääreisverenkiertoani, josta kärsin jo lapsena punkkiseudulla rannikolla.

Edellä 21.10.2020 iltapäivällä kirjoittamani osuuden jälkeen väsähdin tähän foorumikirjoitteluun kokonaan tallettaen juttuni luonnoksena muistiin ja julkaistessani sen vasta nyt 30.10.2020 hartaan oikolukemisen jälkeen.

Näköjään kellonaika vaihtuu jo lähetetyissäkin viesteissä sen mukaan, onko talvi- tai kesäaika. Talvella viestien kellonajasta tippuu tunti pois ja kesällä sitä tulee tunti lisää. Pirullista - söhläämisen jatkuessa vaan, kun EU:ssa ei päästä asiassa eteenpäin.

Kryptolepikseen liittyvästä edistyksestä huolimatta takapakkia on tullut niin, että on rytissyt vaan. Ei viime, mutta parina edellisenä yönä, mitäpä muutakaan jouduin kestämään nahkojeni sisällä kuin helvetillistä luusärkyä! Juuri sitä, mihin kryptolepis näytti niin hyvin tehonneen.

Ehkäpä taudinaiheuttajat ovatkin tulleet vastustuskykyisiksi kryptolepikselle, tai sitten stressi ja valvominen ovat olleet liian rankkaa elimistölle.

Rankkaa on sekin, että litkulääkkeeni on jälleen kerran loppu, ja kryptolepistä ja muita rohtojani olisi pitänyt uuttaa jo torstaina ilman, että olisin jaksanut tehdä sitä vielä.

Päätänikin on vihlonut ja sattunut vähän väliä, kuten nyt niin, että se on ollut huolestuttavaa jo kauan eikä mitään normaalia enää ollenkaan.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 645
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Vs: Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Admin Su 01 Marras 2020, 06:05

Admin 30.10.2020 kirjoitti:
Kryptolepikseen liittyvästä edistyksestä huolimatta takapakkia on tullut niin, että on rytissyt vaan. Ei viime, mutta parina edellisenä yönä, mitäpä muutakaan jouduin kestämään nahkojeni sisällä kuin helvetillistä luusärkyä! Juuri sitä, mihin kryptolepis näytti niin hyvin tehonneen.

Ehkäpä taudinaiheuttajat ovatkin tulleet vastustuskykyisiksi kryptolepikselle, tai sitten stressi ja valvominen ovat olleet liian rankkaa elimistölle.

Rankkaa on sekin, että litkulääkkeeni on jälleen kerran loppu, ja kryptolepistä ja muita rohtojani olisi pitänyt uuttaa jo torstaina ilman, että olisin jaksanut tehdä sitä vielä.

Päätänikin on vihlonut ja sattunut vähän väliä, kuten nyt niin, että se on ollut huolestuttavaa jo kauan eikä mitään normaalia enää ollenkaan.

Kello on 4.50 kirjoitettuani juuri aamusivuni loppuun ennen seuraavaa aamua, jolloin kynäpahasenikin loppui taas. Vaikka kirjoittaisi vain liuskan päivässä, kynät loppuilevat silti ja yhdessä kahdeksan kynän paketissa on enää vain yksi kynä jäljellä, paperinkin alkaessa loppua niin, että sitä on ostettava lisää.

Ohimoni alkoi juuri vasemmalta puolelta vihloa, kun rammassa elämässäni on koko ajan ympäri kehoa erilaisia särkyjä ja pirullisia neurologisia oireita. Oudon nenänpään väreilemisen ohella raajoissakin on ollut tuntohäiriötä mentyään ihan kuumaksi välillä.

Jalat tässä jäätävät peittojen alla, ja enemmän särkyjä on voinut aiheuttaa sekin, että peitteeni ovat olleet pesussa, ollessani ihan riippuvainen villan ja alpakan tuottamasta lämmöstä. - Mutta kappas vaan, kellon ollessa 5.11 nyt vasen jalkaterä pamahti ihan kuumaksi taas tapahduttuaan viime aikoina usein.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 645
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Vs: Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Admin Su 01 Marras 2020, 14:00

Admin 1.11.2020 kirjoitti:
Admin 30.10.2020 kirjoitti:
Kryptolepikseen liittyvästä edistyksestä huolimatta takapakkia on tullut niin, että on rytissyt vaan. Ei viime, mutta parina edellisenä yönä, mitäpä muutakaan jouduin kestämään nahkojeni sisällä kuin helvetillistä luusärkyä! Juuri sitä, mihin kryptolepis näytti niin hyvin tehonneen.

Ehkäpä taudinaiheuttajat ovatkin tulleet vastustuskykyisiksi kryptolepikselle, tai sitten stressi ja valvominen ovat olleet liian rankkaa elimistölle.

Rankkaa on sekin, että litkulääkkeeni on jälleen kerran loppu, ja kryptolepistä ja muita rohtojani olisi pitänyt uuttaa jo torstaina ilman, että olisin jaksanut tehdä sitä vielä.

Päätänikin on vihlonut ja sattunut vähän väliä, kuten nyt niin, että se on ollut huolestuttavaa jo kauan eikä mitään normaalia enää ollenkaan.

Kello on 4.50 kirjoitettuani juuri aamusivuni loppuun ennen seuraavaa aamua, jolloin kynäpahasenikin loppui taas. Vaikka kirjoittaisi vain liuskan päivässä, kynät loppuilevat silti ja yhdessä kahdeksan kynän paketissa on enää vain yksi kynä jäljellä, paperinkin alkaessa loppua niin, että sitä on ostettava lisää.

Ohimoni alkoi juuri vasemmalta puolelta vihloa, kun rammassa elämässäni on koko ajan ympäri kehoa erilaisia särkyjä ja pirullisia neurologisia oireita. Oudon nenänpään väreilemisen ohella raajoissakin on ollut tuntohäiriötä mentyään ihan kuumaksi välillä.

Jalat tässä jäätävät peittojen alla, ja enemmän särkyjä on voinut aiheuttaa sekin, että peitteeni ovat olleet pesussa, ollessani ihan riippuvainen villan ja alpakan tuottamasta lämmöstä. - Mutta kappas vaan, kellon ollessa 5.11 nyt vasen jalkaterä pamahti ihan kuumaksi taas tapahduttuaan viime aikoina usein.

Kyllä noita kyniä vielä piisaa, joiden ostamisesta olen kertonut https://tinyurl.com/y37bh5gd tuolla. Sänkyni viereisessä hyllykössäkin on neljä tyhjää hylsyä kynistä, jotka olen kuluttanut täällä loppuun, odottamassa heittämistään pois.

Aamusivujakin on näiden vuosien aikana kertynyt hirveät määrät. Tässä taannoin, kun kävin läpi laatikoitani ja imuroin pölyt niiden sisältä, jouduin nostamaan paperinivaskan toisensa perään pois tyhjentääkseni laatikot, jotka vetävät rapiat 2500 liuskaa kukin. Käydessäni läpi yhtä laatikkoa aloin samalla irrotella joihinkin liuskoihin kiinnittämiäni huomiotarroja pois huomaamatta siinä touhussa, että tulin sekoittaneeksi samalla liuskojen järjestyksen niin, että minulla oli työ ja tuska saada niitä enää oikeaan järjestykseen stressaannuttuani siinä ihan tuskanhikeen. Poistaessani sitten vielä toisestakin laatikosta näkemäni huomiotarrat varoin visusti sekoittamatta liuskojen järjestystä. Koska en ollut jaksanut palata jälkikäteen kuin vain joihinkin asioihin, jotka olin merkannut huomiotarroilla, en tarvinnut huomiotarrojakaan enää muistamatta koko asioitakaan muistini huononnuttua niin paljon ihan oikeasti ja konkreettisesti, joka on ollut aika järkyttävää.

Tilanteen ollessa vaan se, mikä se on Suomessa, ettei edes koko sairaudesta käytetä oikeita sanoja, jokainen joutuu selviytymään oman onnensa nojassa sen aikaa, minkä selviytyy, saamatta apua. Lainaus https://tinyurl.com/u4o4et5 tuolta:

- Meillä rikotaan koko ajan lakia ja kukaan ei kanna vastuuta, sanoo Tamara kohdassa https://youtu.be/V3WjpRFLL88?t=10019 .

Yleisön joukosta kansanedustaja Leena Meri esitti tiukan kysymyksen kohdassa https://youtu.be/V3WjpRFLL88?t=11032 , mikä lääkärien koulutuksessa mättää, johon Tamara Tuuminen vastaa niiden olevan Työterveyslaitoksen ja vakuutusyhtiöiden suunnittelemaa agendaa, joilla on tietty näkemys asiasta. "Meiltä puuttuu normaali keskustelu, normaalit debatit tästä sairauden luonteesta. Esimerkiksi meidän artikkelit ja tämä kaavio, minkä mä tässä esitän, sitä ei saatu julkaista suomenkielisessä lääkärilehdessä. Nyt me olemme julkaisseet englanninkielisessä. Ongelma on, että Työterveyslaitos ja vakuutuslääkärit ne on monopolisoineet koko tämän teeman ja ne kouluttaa. Ja sen takia monet asiat meillä on pielessä, koska heidän sanoma on se, että se on toiminnallinen, se on psykogeeninen, ne ei koskaan puhu mekanismista, ne ei koskaan edes lausu sanaa mykotoksiinit", Tuuminen sanoo.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 645
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Vs: Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Admin Ti 03 Marras 2020, 03:23

Admin 1.11.2020 iltapäivällä kirjoitti:
Admin 1.11.2020 kirjoitti:
Admin 30.10.2020 kirjoitti:
Kryptolepikseen liittyvästä edistyksestä huolimatta takapakkia on tullut niin, että on rytissyt vaan. Ei viime, mutta parina edellisenä yönä, mitäpä muutakaan jouduin kestämään nahkojeni sisällä kuin helvetillistä luusärkyä! Juuri sitä, mihin kryptolepis näytti niin hyvin tehonneen.

Ehkäpä taudinaiheuttajat ovatkin tulleet vastustuskykyisiksi kryptolepikselle, tai sitten stressi ja valvominen ovat olleet liian rankkaa elimistölle.

Rankkaa on sekin, että litkulääkkeeni on jälleen kerran loppu, ja kryptolepistä ja muita rohtojani olisi pitänyt uuttaa jo torstaina ilman, että olisin jaksanut tehdä sitä vielä.

Päätänikin on vihlonut ja sattunut vähän väliä, kuten nyt niin, että se on ollut huolestuttavaa jo kauan eikä mitään normaalia enää ollenkaan.

Kello on 4.50 kirjoitettuani juuri aamusivuni loppuun ennen seuraavaa aamua, jolloin kynäpahasenikin loppui taas. Vaikka kirjoittaisi vain liuskan päivässä, kynät loppuilevat silti ja yhdessä kahdeksan kynän paketissa on enää vain yksi kynä jäljellä, paperinkin alkaessa loppua niin, että sitä on ostettava lisää.

Ohimoni alkoi juuri vasemmalta puolelta vihloa, kun rammassa elämässäni on koko ajan ympäri kehoa erilaisia särkyjä ja pirullisia neurologisia oireita. Oudon nenänpään väreilemisen ohella raajoissakin on ollut tuntohäiriötä mentyään ihan kuumaksi välillä.

Jalat tässä jäätävät peittojen alla, ja enemmän särkyjä on voinut aiheuttaa sekin, että peitteeni ovat olleet pesussa, ollessani ihan riippuvainen villan ja alpakan tuottamasta lämmöstä. - Mutta kappas vaan, kellon ollessa 5.11 nyt vasen jalkaterä pamahti ihan kuumaksi taas tapahduttuaan viime aikoina usein.

Kyllä noita kyniä vielä piisaa, joiden ostamisesta olen kertonut https://tinyurl.com/y37bh5gd tuolla. Sänkyni viereisessä hyllykössäkin on neljä tyhjää hylsyä kynistä, jotka olen kuluttanut täällä loppuun, odottamassa heittämistään pois.

Aamusivujakin on näiden vuosien aikana kertynyt hirveät määrät. Tässä taannoin, kun kävin läpi laatikoitani ja imuroin pölyt niiden sisältä, jouduin nostamaan paperinivaskan toisensa perään pois tyhjentääkseni laatikot, jotka vetävät rapiat 2500 liuskaa kukin. Käydessäni läpi yhtä laatikkoa aloin samalla irrotella joihinkin liuskoihin kiinnittämiäni huomiotarroja pois huomaamatta siinä touhussa, että tulin sekoittaneeksi samalla liuskojen järjestyksen niin, että minulla oli työ ja tuska saada niitä enää oikeaan järjestykseen stressaannuttuani siinä ihan tuskanhikeen. Poistaessani sitten vielä toisestakin laatikosta näkemäni huomiotarrat varoin visusti sekoittamatta liuskojen järjestystä. Koska en ollut jaksanut palata jälkikäteen kuin vain joihinkin asioihin, jotka olin merkannut huomiotarroilla, en tarvinnut huomiotarrojakaan enää muistamatta koko asioitakaan muistini huononnuttua niin paljon ihan oikeasti ja konkreettisesti, joka on ollut aika järkyttävää.

Tilanteen ollessa vaan se, mikä se on Suomessa, ettei edes koko sairaudesta käytetä oikeita sanoja, jokainen joutuu selviytymään oman onnensa nojassa sen aikaa, minkä selviytyy, saamatta apua. Lainaus https://tinyurl.com/u4o4et5 tuolta:

- Meillä rikotaan koko ajan lakia ja kukaan ei kanna vastuuta, sanoo Tamara kohdassa https://youtu.be/V3WjpRFLL88?t=10019 .

Yleisön joukosta kansanedustaja Leena Meri esitti tiukan kysymyksen kohdassa https://youtu.be/V3WjpRFLL88?t=11032 , mikä lääkärien koulutuksessa mättää, johon Tamara Tuuminen vastaa niiden olevan Työterveyslaitoksen ja vakuutusyhtiöiden suunnittelemaa agendaa, joilla on tietty näkemys asiasta. "Meiltä puuttuu normaali keskustelu, normaalit debatit tästä sairauden luonteesta. Esimerkiksi meidän artikkelit ja tämä kaavio, minkä mä tässä esitän, sitä ei saatu julkaista suomenkielisessä lääkärilehdessä. Nyt me olemme julkaisseet englanninkielisessä. Ongelma on, että Työterveyslaitos ja vakuutuslääkärit ne on monopolisoineet koko tämän teeman ja ne kouluttaa. Ja sen takia monet asiat meillä on pielessä, koska heidän sanoma on se, että se on toiminnallinen, se on psykogeeninen, ne ei koskaan puhu mekanismista, ne ei koskaan edes lausu sanaa mykotoksiinit", Tuuminen sanoo.


Helppolukuisia nää multilainausketjut, joissa on monta lainausta sisäkkäin.

Muttei kukaan pakota lukemaan eikä elämä ole helppoa muutenkaan.

- Oikeastaan en ajatellut edes kirjoittaa vielä, muutamaan päivään.

Olin aloittelemassa sukan kutomista, tarkemmin sanottuna varren pidennystä neulottuani liian lyhytvartisia sukkia, jotka eivät pysy hyvin jalassa.

Olo on vaan eri kuin ennen kävelylenkkiä ulkona, istuessani silloinkin tässä samassa paikassa. Sängyssä, jossa en tärissyt niin kuin nyt lenkkini jälkeen ihanan laheassa ja poikkeuksellisen lämpimässä ulkoilmassa tähän vuodenaikaan olosuhteiden ollessa niin suotuisat.

- Jotain vaan on ja itse asiassa liuta oireita, joita en jaksa luetella jatkuvasti; joista tietää, ettei ole terve.

Borrelioosista alkoi muistuttaa taas sairas lihastärinä, joka resonoi reisissä ja koko kehossa. En kärsinyt siitä ennen kevyttä lenkkiäni, mutta resonointi alkoi sen jälkeen ja jatkuu tässä edelleen muistuttaen siitä, etten ole parantunut borrelioosista.

Kryptolepis näytti pelittävän hyvin ja elin toivossa, että voisin parantua borrelioosista lähes kokonaan.

Mutta tässä sitä ollaan. Vaikka apua on saanutkin, se ei tarkoita sitä, että olisi parantunut tästä pinnan alla jäytävästä sairaudesta ollenkaan.

Kryptolepistä sisältävää rohtojuomaakin on taas täydet neljä pulloa jääkaapissa auttaessaan jotain, jonka lisäksi pureskelin juuri kolme kitkerää aprikoosinydintä, kun ei tässä paljon muitakaan apuja ole ollut vuoden 2012 jälkeen, nymfipunkin purtua minua ikimuistoisesti kaupassa https://tinyurl.com/y235mb8z ehdittyäni astua vasta ovesta sisään.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 645
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan Empty Vs: Kryptolepistä hometta, Lymeä ja parasiitteja vastaan

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa