Oleuropeiinistä, monolauriinista ja melissasta suojaa koronaa ja muita viruksia vastaan!

Siirry alas

Oleuropeiinistä, monolauriinista ja melissasta suojaa koronaa ja muita viruksia vastaan! Empty Oleuropeiinistä, monolauriinista ja melissasta suojaa koronaa ja muita viruksia vastaan!

Viesti kirjoittaja Admin Pe 18 Kesä 2021, 14:33

Oleuropeiinistä, monolauriinista ja melissasta suojaa koronaa ja muita viruksia vastaan! IPpbPHNQ_t

Edellä ottamani kuva vasta-avatusta "täysinäisestä" AntiWir-purkista, josta ei ole syöty vielä yhtään kapselia kaikkien 60:n ollessa purkin pohjalla niin, että siinä on enemmän tyhjää kuin kapseleita.

Toista oli silloin ennen, kun ekologisuuskin oli voimissaan ja AntiWir alkuperäisessä kokoonpanossaan tablettimuodossa niin, että siitä sai näppärästi apua jo kurkkukipuun:

Oleuropeiinistä, monolauriinista ja melissasta suojaa koronaa ja muita viruksia vastaan! QLzTgtit_t

Olematta yhtään innoissani tuosta heikennyksestä, jossa luontoon mätätään purkkitolkulla saastetta pakkauksista, joiden pitäisi olla mahdollisimman luontoystävällisiä, niinpä vain monen pettymykseksi AntiWirin hyvä kokoonpano on vesitetty omistajanvaihdon myötä.

Tuon takia en halua enkä voikaan mainostaa AntiWiriä enää niin kuin ennen oltuani jo vuosikaudet alkuperäisen AntiWirin käyttäjä. Myymällä lähes purkillisen tyhjää hinnan saa pidettyä ainakin korkeana, ihmisten saadessa vaan vähemmän vastinetta rahoilleen.

- Olen taltioinut aloitukseni edellä 12.6.2021 ja jättänyt sen kesken huomattuani kirjoittamisen raskaaksi, jota se on nytkin kello 2.38 perjantaina aamuyöllä 18.6.2021 jaksamatta aloittaa kirjoittamista aiemmin tutkittuani sen sijaan paria juttua liittyen koronaan. Mielessäni on ollut otsikko "systeemiuskovaisuudestakin", jota on varmaan kaikilla siihen asti, kunnes se systeemi pettää ja kärsii omassa kehossaan tai muuten vahinkoa. Jos käy oikein köpelösti, henki voi mennä tai sitten jää tavalla tai toisella kärsimään ja kituuttamaan. Se, että jo nuorena oppii epäilemään lääkäreiden vääriä diagnooseja, voi säästää hengen pitkäksi aikaa, jos saa oikean avun. Mutta jos saa väärää hoitoa, jonka tajuaa myöhemmin haitalliseksi ja vahingolliseksi itselleen, se vie loputkin sokeasta systeemiuskovaisuudesta, jota ei pidä enää muuna kuin haitallisena ja typeränä ja tilalle on astunut kriittinen ajattelija, joka ei enää purematta niele kaikkea sitä, mitä syötetään. Jälkikäteen on harmittanut esimerkiksi Pandemrix-rokote, jonka otin koko maailmanlaajuisen aivopesun uhrina WHO:n muutettua vilpillisesti koko pandemian määritelmää, ja junailin peloissani rokotteen lapsellenikin, joka on ollut siitä vihainen minulle, ja meistä monet ovat voineet olla paljon sairaampia sen rokotteen takia - mutta kokeelliset koronarokotteet ovat olleet jo tähän mennessä paljon pahempia haittavaikutuksiltaan.

Jos jää noista hoitokokeiluista henkiin, kantapään kautta oppii eteenpäin rahnustaessaan, ettei kaikki ole hyvää hoidoissakaan. Sairastuttuani esimerkiksi homesairauteen ja siitä seuranneeseen astmaan pyrin alussa olemaan hyvä potilas, joka tunnollisesti imppasi salbumatolin lisäksi kortisoninkin keuhkoihin, haluamatta epäillä minulle kirjoitettua reseptiä, vaikka kortisonin kohdalla luki, ettei sitä saa määrätä sieni-infektioon levittäessään sitä. Lopulta keuhkoni olivat niin huonossa kunnossa, että luulin joutuvani käyttämään astmalääkkeitä lopun elämääni. Vasta törmättyäni oikeaan tietoon https://tinyurl.com/yk4yqhdb ja ohjeisiin https://tinyurl.com/yzm8dmx9 keuhkoni alkoivat toipua ja pääsin eroon astmalääkkeistä.

Äsken meinasin päästä eroon kirjoituksestanikin painettuani selaimen kiinni nukahdettuani, Vivaldin talletettua kirjoitukseni sentään niin, ettei mitään mennyt hukkaan, mutta kaipa tässä on mentävä nukkumaan välillä, kellon ollessa jo 3.50, 18.6.2021.

- Sitten kello onkin jo 10.55, 18.6.2021 aamupäivällä nukuttuani viitisen tuntia ja raapustaen pari riviä perään aamusivuihini, joista poimin pari sivua oheen muistiinpanojani, joita ilman en muistaisi mitään, tämän kirjoitukseni jäätyä kuukausiksi roikkumaan jaksamatta tehdä sitä ja mapin pullistellessa jo liuskoista liikaa. Mutta jos olisin tyhjentänyt mappiani välillä isompaan laatikkoon niin kuin aina teen, koska se on pakko, olisi ollut paljon todennäköisempää, että nuokin pari liuskaa olisivat hautautuneet kirjoittamatta sinne ottamatta niitä enää esiin:

Sunnuntain 21.3.2021 aamusivuliuskassani, jonka olen kirjoittanut loppuun vasta seuraavana aamuyönä vieläpä niin myöhään, että olen postannut foorumillenikin yhden kirjoituksen https://tinyurl.com/yfp7zu7m ennen sitä. Kirjoittaessani tuota liuskaa loppuun kynänikin loppuu taas jouduttuani aloittamaan uuden mainitessani myös, miten olen vihdoin viimein saanut silloin sunnuntaina luettua loppuun jo kauan sitten aloittamani Hansey Steynin kirjan "Have you put on your armor today?". Aloitin kirjan lukemisen jo asuessamme Tampereella, jossa kävin tutustumassa paikalliseen kirjastoonkin huomatessani silloin, että Virginia Woolfilta oli suomennettu vielä yksi kirja, jota en ollut lukenut. Minun olisi tehnyt mieli lainata se, mutta koska Hansey Steynin kirja oli yhä kesken, kielsin itseltäni sen lukeakseni Hanseyn kirjan ensin, jossa onkin mennyt sitten aika paljon aikaa.

Seuraavana päivänä maanantaina 22.3.2021 olen kirjoittanut aamusivuun voinnistani ja muusta ajankohtaisesta kuten yleensä ja olen kirjoittanut myös siitä, miten luettuani sunnuntaina Hansey Steynin kirjan loppuun mieleeni oli tullut sanat "corona oleuropein", että ne pitäisi tarkistaa ja että "tehtyäni lopulta sen, mitä kaikkea sieltä oikein löytyikään oleuropeiinin tehotessa myös koronavirukseen tutkimustenkin perusteella - eikä siinä vielä kaikki, sillä tutkimusten perusteella myös monolauriini ja melissa tehoavat koronavirukseen, kaikkien noiden kolmen ollessa sattumoisin AntiWirin ainesosia, jota nautin viime keväänä kolme purkkia sairastaessani oman koronani, josta kirjoitin Suomi24:ssäkin", kirjoitan aamusivussani 22.3.2021. Luettuani nyt kyseisen kohdan uudestaan siitä ei saanut selvää, milloin olin noita asioita tarkistellut, jonka takia avasin OneTabini, jos sieltä olisi selvinnyt jotain, varmuuskopioidessani kaiken tärkeän nykyään myös Session Buddyyn menetettyäni jo liian monta kertaa tärkeät kirjanmerkkini OneTabin kaatuessa. Jos muistini ei olisi mennyt sairauden takia sellaiseksi muusiksi, jota se on ollut jo pitkään, voisin muistaa itsekin jotain, mutta nyt siihen ei ole mitään luottamista, olen huomannut sen jo liian monta kertaa.

Avattuani äsken OneTabini siitä kävikin ilmi, että olin tutkinut kaikkea vielä samana päivänä, kun mieleeni oli tullut Hansey Steynin kirjan "Have you put on your armor today?" lukemisen jälkeen sanat "corona oleuropein" kuin johdatuksena siihen apuun ja kilpeen, jota meille on tarjolla luonnossakin "pahan palavia nuolia" - sairauksia - vastaan.

Tässä vielä 21.3.2021 tallentamani OneTabin linkit:

Oleuropein corona study
28 välilehteä
Luotu 21.3.2021 klo 13.44.19
https://www.one-tab.com/page/Xk6Y7-UnQ7Cp8a0b0VmE7g
https://tinyurl.com/yed3cx99

Oleuropein
18 välilehteä
Luotu 21.3.2021 klo 14.01.28
https://www.one-tab.com/page/LY-_vloVRpuUlBg0Ew3w2A
https://tinyurl.com/ygqeej3x

Oleuropein + monolaurin + melissa
3 välilehteä
Luotu 21.3.2021 klo 15.01.21
https://www.one-tab.com/page/t_KimxJ2TyuCErTwo-Oa5Q
https://tinyurl.com/yf4z63xe


Jk.

Mitä edellä mainitsemaani koronan sairastamiseen keväällä 2020 tulee, olen kuvannut sitä aika reaaliaikaisesti viesteissäni, jotka olen varmuuskopioinut tännekin löytyen ketjustani "Homehelvetin päälle borrelioosihelvettiä - ja vähän muutakin", josta voi lukea, kuinka rankkaa on sairastaa kaikkia sairauksia yhtä aikaa. Korona taisi tarttua 3.3.2020 hampurilaisravintolasta. Tein siitä ilmoituksen itse ravintolaan ja terveystarkastajalle saatuamme vatsan sekaisin, joka taisikin olla koronan ensioiretta vaan kirjoitettuani seuraavana päivänä 4.3.2021 näin: "Suupieleni nyki eilen tuntitolkulla vasemmalta puolelta poskenkin oltua yläpuolelta turvonnut ja äitynyt syystä, jota en tiedä." Se oli alkusoittoa yhä pahenevissa oireissa, joista voi lukea tuolla olevasta viestistä alkaen.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 648
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa