Borrelioosiin vertaistukea

Siirry alas

Borrelioosiin vertaistukea Empty Borrelioosiin vertaistukea

Viesti kirjoittaja Admin Pe 11 Loka 2019, 01:38

"Olen kärsinyt borrelioosioireista koko aikuisikäni...

Anonyymi
10.10.2019 17:09

Elikkäs noin 10-vuotta. Vasta viimeisen parin vuoden sisään lopetin julkisen kuuntelun siitä kuinka kaikki on kunnossa ja aloin tutkituttamaan yksityisellä. Ensimmäinen ELISA testi oli raja-arvoisesti positiivinen ja suositeltiin immunoblottausta. Tämä oli noin vuosi sitten. Menin julkiselle lapun kanssa ja määrättiin uudestaan, sama tulos tuli ja mutistiin vain ei diagnostiiviseksi. Nyt vihdoin sain rahat raavittua kasaan yksityisen immunblot testiin ja sehän oli tyylipuhtaasti POSITIIVINEN. Ilman sen enempiä lässyttämättä mihin menen tämän kanssa, että saan varmasti hoitoa ja HETI?"

- Juu, se on ihan samaa kusetusta kaikille. Otan osaa jaksamatta vastata viestiisi tätä enempää. Profiilistanikin pääset lukemaan kaikenlaista tärkeine linkkeineen, muun muassa https://www.one-tab.com/page/lO0gPF54SuKnfONDLb6Raw tämä, josta puuttuu kokemusta tässä kertomastani https://tinyurl.com/yxerhhqx saatuani herjaajankin perääni.

"Tässä tutkimuksessa "The anti-borreliae efficacy of phytochemicals and micronutrients: an update" https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4971593/ ainoastaan kaksi valmistetta tehoaa spirokeetan kaikkiin muotoihin eli Black Walnut eli mustajalopähkinä ja Apricot seed eli aprikoosinytimet, jonka käytössä pitää olla varovainen, josta olen kirjoittanut https://tinyurl.com/yxe2kwna tuolla."

Meitä on Suomi24:llä muitakin, jotka kärsimme borrelioosista ilman, että kaikkien kissanristiäisten joukossa sairaudelle olisi täällä edes omaa foorumia koottuani painavaa sanaa https://keskustelu.suomi24.fi/t/15496349/sairaudet-jotka-pahentavat-toisiaan-sieni-infektio-ja-borrelioosi tännekin.

Niin kuin olen kirjoittanut, on olemassa sairauksia, joita ei haluta nähdä eikä hoitaa https://keskustelu.suomi24.fi/t/15466493/laakareiden-kieltamia-sairauksia-ei-tutkita-eika-hoideta borrelioosin ollessa yksi niistä.

Tuolla https://keskustelu.suomi24.fi/t/15722777/milloin-oli-elamasi-parhaat-vuodet#comment-98239431 arvellaankin, että tämän tutkimuksen https://www.sciencedaily.com/releases/2019/04/190423133448.htm tieto https://keskustelu.suomi24.fi/t/15826212/onko-taalla-borrelioosista-itse-parantuneita#comment-98511366 tullee Suomeen 10 vuoden viiveellä.

Omasta kokemuksestani voin kertoa, ettei yksi antibiootti riitä tuhoamaan borrelioosia syötyäni vuoden 2012 punkinpuremaan puolitoista vuotta ja vuoden 2014 puremaan seitsemän kuukautta doksisykliiniä reseptejä uusimalla, jonka lisäksi koko ajan tukihoitona sienen leviämistä vastaan oli flukonatsolia ja lopuksi myös hydroksiklorokiinia, joka tappaa spirokeettoja, mutta alentaa ikävästi myös immuunipuolustusta.

Yksityisistä lääkäreistä ei ole ollut sen enempää apua kuin terveyskeskuslääkäreistäkään kaiken perustuessa huijaukseen https://tinyurl.com/yxfvfl3g epäluotettavista testeistä alkaen. Se on sama, mille lääkärille menet, kaikkien valmistuessa samasta paikasta samalla tavoin aivopestyinä, viedessään sinulta vain rahat, niin kuin sairaskuluvakuutuksenikin putsattiin kokonaan jäätyäni sen jälkeen tyhjän päälle kärsimään.


[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16080720/olen-karsinyt-borrelioosioireista-koko-aikuisikani---#comment-99302887 ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Borrelioosiin vertaistukea Empty Vs: Borrelioosiin vertaistukea

Viesti kirjoittaja Admin Pe 11 Loka 2019, 01:39

"Tässä tutkimuksessa 'The anti-borreliae efficacy of phytochemicals and micronutrients: an update' https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4971593/ ainoastaan kaksi valmistetta tehoaa spirokeetan kaikkiin muotoihin eli Black Walnut eli mustajalopähkinä ja Apricot seed eli aprikoosinytimet, jonka käytössä pitää olla varovainen, josta olen kirjoittanut https://tinyurl.com/yxe2kwna tuolla."

- Edeltä jäivät pois sanat "tehoaa spirokeetan kaikkiin muotoihin", jonka lisäksi lyhensin huutomerkkiin katkenneen linkin https://tinyurl.com/yxe2kwna toimivaksi lyhytosoitteeksi.

Haukkumisten hinnalla repiessäni omasta selkänahastani kaiken kyllä oli tämäkin kirjoittaminen liian rankkaa pakerrettuani tätäkin jo pari tuntia.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Borrelioosiin vertaistukea Empty Vs: Borrelioosiin vertaistukea

Viesti kirjoittaja Admin Ma 14 Loka 2019, 00:10

"Sanasinko,

Lainasit peräti kahta minun kirjoittamaani tekstiä. Olen sairauteni kanssa halunnut pysyä netissä varsin anonyyminä --"

Niin arvelinkin ja siksipä tyydyin vain linkittämään juttusi löydettyäni ne googlaamalla esittelemäsi tutkimuksen, josta on vielä pitkä matka siihen, että saisimme tähän helvettiin ihan oikeasti apua. Kärsin tässä kirjoittaessani reisiä jäytävästä luusärystä, jalkaterät nilkoista alaspäin jäässä, kroonisen borrelioosin pitäessä minua noilla ja monella muullakin oireella pihdeissään, jaksamatta kuvata kaikkea aina uudestaan ja uudestaan. Otsaontelokin on tänään kutissut vasemmalta, päässä kalvanut, vasen korva särkenyt; homeelle altistumisen seurauksena kärsiessäni myös sieni-infektiosta. Kolmas juttu, josta en ole niin paljoa kirjoittanut, mutta jonkin verran, on loiset https://keskustelu.suomi24.fi/t/15080012/loishaadostakin-apua-vatsantarinaan kärsittyäni myös vatsantärinästä. Monet rohdot, kuten Artemisia annua ja absinthium sekä Black Walnut eli mustajalopähkinä, häätävät laidasta laitaan kutsumattomia vieraita, pienemmistä loisista kuten spirokeetta, isompiin kuten suolistoloisiin - ollessaan ikävä kyllä paljon, paljon yleisempiä https://www.victoriahealth.com/editorial/most-of-us-have-intestinal-parasites *) kuin myönnetäänkään.

*) "Of the 3200 species of parasites, over a 1000 of these parasites can live in the human body. Unfortunately, we can only test for 50-60 species which means that the vast majority of parasites can remain undetected. Scientists estimate that we play host to around 100 parasites --"
Eli suomeksi: 3200 parasiittilajista ihmisen elimistössä voi elää yli 1000, josta voidaan testata vain 50-60 lajia, joten suurin osa parasiiteista jää havaitsematta tiedemiesten arvioidessa, että olemme isäntiä noin 100 parasiitille.

Ihminen, jonka immuunipuolustus on pettänyt yhdellä saralla, voi olla kuin joku öttiäisten valtakunta, jossa kaikki taudinaiheuttajat sikiävät. Olen juuri juonut loppuun kannullisen haudutettua yrttiteetäni, jossa on Artemisia absinthium'ia, joka on suomeksi marunaa eli koiruohoa tai malia, Cat's Claw'ta eli kissankynttä, Ginger'iä eli inkivääriä, Cloves'ia eli neilikkaa, Hawthorn'ia eli Crataegus'ta eli orapihlajaa suomeksi sanottuna. Inkivääri on hyväksi nivelille, orapihlaja vahvistaa sydäntä, koiruoho on "maistuva matolääke" parasiitteja vastaan, samoin neilikka, https://dupischai.com/cloves-wellness-benefits/ neilikkaöljyn eugenolin tuhotessa jopa madonmunia.

[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16080720/olen-karsinyt-borrelioosioireista-koko-aikuisikani---#comment-99337298 ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Borrelioosiin vertaistukea Empty Vs: Borrelioosiin vertaistukea

Viesti kirjoittaja Admin Ma 28 Loka 2019, 14:36

- Niin, vaikka täällä on useita osa-alueita, ainakin borrelioosiin sairastuneille puuttuu omansa, joka on jotain inhottavaa politiikkaa, josta olen ollut aikeissa kääntyä ihan tuonne pääkonttorin puolelle otettuani jo kerran sinne yhteyttä viestien alettua hävitä liian vallattomasti foorumilta, mutten ole ainakaan vielä jaksanut anella, josko Suomessakin voitaisiin keskustella borrelioosista.

+ + +

Edellinen on rustattu ja tallennettu 27.10.2019 kello 0.57 alettuani taas jaaritella, miten en ole jaksanut kirjoittaa ja ottaa yhteyttä paikkaan, joka sanoo ainakin toistaiseksi viimeisen sanan täällä. - Ken vaivojansa vaikertaa, on vaivojensa vanki; ei oikeutta maassa saa, ellei itse sitä hanki...

Siinäpä sitten kun kesäaikakin vaihtui talviaikaan ja seuraavaan päivään, niin jopa olin tehnyt muutakin kuin jatkanut jaarituksiani epäkohdista foorumilla, jossa jopa kissoille, koirille, käärmeille, linnuille jne. on omat osionsa, muttei borrelioosin uhreille tai ALSiin sairastuneillekaan, vaikka se tappaa ihmisiä! Politiikkaahan tuokin on ja kannanotto siihen, mikä on tärkeää. Ymmärtää kyllä, jos jossain pikkufoorumissa on vain pari kategoriaa eikä juuri ketään kirjoittamassa mitään - mutta kun täältä löytyy jokaiselle kissanristiäisellekin oma osa-alueensa, niin miksei sitten noillekin. Kuten jo tuolla https://goo.gl/PfyG96 suivaantuneena viestien häviämisestä foorumilla kirjoitin, ehdotin ALSin lisäksi omaa osa-aluetta Ympäristösairauksille pääosionaan, jonka alla on Homesairaudet, Punkkisairaudet, Kemikaaliyliherkkyys ja Sähköyliherkkyys. Vaikken itse ole ainakaan toistaiseksi kemikaali- enkä sähköyliherkkä, liitin mukaan myös linkin https://sahkoherkkyyssaatio.fi/yhteystieto/ vuonna 2016 perustettuun Sähköherkkyyssäätiöön, jonka hallituksessa Ville Valtonenkin on.


[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15236966/home--ja-borrelioosihelvettia#comment-99513156 ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Borrelioosiin vertaistukea Empty Vs: Borrelioosiin vertaistukea

Viesti kirjoittaja Admin Ti 05 Marras 2019, 03:42

"Kun olen koittanut apuja epätoivoisesti etsiä toistuvasti on vastaan tullut, että borrelia bakteeri kuolee 41,5C lämpötilassa, ihmisen kroppahan tuon toki kestää, mutta yksin aika hankala toteuttaa (varsinkaan turvallisesti) ja onhan nuo oikeat vermeet kalliitakin."

- Laitoinkin sulle illalla jo viestiä ja linkkiä siitä, mikä minut päivällä pysäytti ja mitä lueskelin enemmänkin, kun uutiskirjeen otsikko kalahti sen verran omaan nilkkaan "Low Body Temperature Symptoms and Causes – And How to Treat It" Mark Sircukselta, jolta olen tilannut yhden e-kirjankin.

En suunnitellut kirjoittavani tänä yönä enää mitään kirjoitettuani aamusivuliuskani loppuun, mutta jalkapöytieni kolottaessa ja särkiessä "kylmästä" sen verran kivuliaasti ja pahasti alpakkasukkienkin sisällä, kaikkien villapeittojeni alla, vaivattuaan jo useamman päivää kaiken muun päälle, muutin mieleni.

Kun on jo lapsesta lähtien kärsinyt Raynaudin oireyhtymästä vartuttuaan punkkiseudulla ja sairastunut vielä pahemmin vuoden 2012 punkinpuremasta, laittaahan se miettimään - ilman lääkärinapua tietty näissä helvetillisimmissä sairauksissa.

"A low body temperature creates a happy home for viruses and chronic infections, and is a sign of degeneration and gradual cellular death. The problem with a low core temperature is that no effective immune response can be mounted therefore no fever is generated and infections go undetected."

- Saamassani uutispostissa kolahtivat varsinkin edellisessä sitaatissa olevat sanat siitä, että "kehon matala lämpötila muodostaa iloisen kodin viruksille ja kroonisille infektioille".

Mikäs esimerkiksi borrelioosi taas olikaan?

- Infektio. Juuri niin.

Infektio, josta en siitäkään ole parantunut.

+ + +

Luin sitten Sircuksen kirjoituksia vähän enemmänkin ja paketoin ne lukuun ottamatta yhtä, johon paneuduttava vielä myöhemmin:

https://www.one-tab.com/page/MaMyJHx8QfOSZjzwgQuXNQ

- Väsyttää, mutta jalat jäätävät.

Oikea korvakin on kipeä, mutta kohta siihen on laitettava korvatulppa, etten heräisi auton ovien paiskomiseen.

Otsakin vaivaa ja kaikki paikat kragaa, päästä puhumattakaan.


[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16080720/olen-karsinyt-borrelioosioireista-koko-aikuisikani---#comment-99607423 ]


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Ti 05 Marras 2019, 04:07, muokattu 3 kertaa (Raportin syy : Typo. Kaikkein pahin moka on se, että kirjoittaa jonkun nimen väärin, ja juuri niin tapahtui edellä. Pitää olla Mark Sircus.)
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Borrelioosiin vertaistukea Empty Vs: Borrelioosiin vertaistukea

Viesti kirjoittaja Admin Ti 05 Marras 2019, 03:53

Admin 5.11.2019 klo 3.42 kirjoitti:
"Kun olen koittanut apuja epätoivoisesti etsiä toistuvasti on vastaan tullut, että borrelia bakteeri kuolee 41,5C lämpötilassa, ihmisen kroppahan tuon toki kestää, mutta yksin aika hankala toteuttaa (varsinkaan turvallisesti) ja onhan nuo oikeat vermeet kalliitakin."

- Laitoinkin sulle illalla jo viestiä ja linkkiä siitä, mikä minut päivällä pysäytti ja mitä lueskelin enemmänkin, kun uutiskirjeen otsikko kalahti sen verran omaan nilkkaan "Low Body Temperature Symptoms and Causes – And How to Treat It" Mark Sircukselta, jolta olen tilannut yhden e-kirjankin.

En suunnitellut kirjoittavani tänä yönä enää mitään kirjoitettuani aamusivuliuskani loppuun, mutta jalkapöytieni kolottaessa ja särkiessä "kylmästä" sen verran kivuliaasti ja pahasti alpakkasukkienkin sisällä, kaikkien villapeittojeni alla, vaivattuaan jo useamman päivää kaiken muun päälle, muutin mieleni.

Kun on jo lapsesta lähtien kärsinyt Raynaudin oireyhtymästä vartuttuaan punkkiseudulla ja sairastunut vielä pahemmin vuoden 2012 punkinpuremasta, laittaahan se miettimään - ilman lääkärinapua tietty näissä helvetillisimmissä sairauksissa.

"A low body temperature creates a happy home for viruses and chronic infections, and is a sign of degeneration and gradual cellular death. The problem with a low core temperature is that no effective immune response can be mounted therefore no fever is generated and infections go undetected."

- Saamassani uutispostissa kolahtivat varsinkin edellisessä sitaatissa olevat sanat siitä, että "kehon matala lämpötila muodostaa iloisen kodin viruksille ja kroonisille infektioille".

Mikäs esimerkiksi borrelioosi taas olikaan?

- Infektio. Juuri niin.

Infektio, josta en siitäkään ole parantunut.

+ + +

Luin sitten Sircuksen kirjoituksia vähän enemmänkin ja paketoin ne lukuun ottamatta yhtä, johon paneuduttava vielä myöhemmin:

https://www.one-tab.com/page/MaMyJHx8QfOSZjzwgQuXNQ

- Väsyttää, mutta jalat jäätävät.

Oikea korvakin on kipeä, mutta kohta siihen on laitettava korvatulppa, etten heräisi auton ovien paiskomiseen.

Otsakin vaivaa ja kaikki paikat kragaa, päästä puhumattakaan.


[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16080720/olen-karsinyt-borrelioosioireista-koko-aikuisikani---#comment-99607423 ]

Olipa pelottava juttu, että nukahdin juuri, kun olin avannut ketjun ja aikeissa lähettää viestini. Toinen kerta jo saman tapahtuessa. Täältähän voi alkaa nukahtaessani lähteä mitä vaan, jos sormet tippuvat näppäimistölle.


[ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16080720/olen-karsinyt-borrelioosioireista-koko-aikuisikani---#comment-99607433 ]
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Borrelioosiin vertaistukea Empty Vs: Borrelioosiin vertaistukea

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa