Changing Lyme for Life -seminaari 19.8.2021

Siirry alas

Changing Lyme for Life -seminaari 19.8.2021 Empty Changing Lyme for Life -seminaari 19.8.2021

Viesti kirjoittaja Admin To 19 Elo 2021, 02:23

Kiinnostaisiko Lyme-seminaari, joka pidetään nyt 19. elokuuta?

Postaus tulee aluksi vähän väärään osioon siirrettäväksi oikealle paikalle myöhemmin, jos joku eli minä olen sitä täällä siirtämässä ja henki vielä pihisee...

Tuolla ilmoittautumislomakkeella kysellään vähän lisätietojakin osallistujista tyyliin:

O  I have Lyme.
O  I know someone with Lyme.

Omalla kohdalla ei tarvinnut kauaa miettiä, minkä kohdan ruksaan, ja sehän on tuo: "I have Lyme - Minulla on Lyme"; kärsiessäni niin pirullisista oireista parhaillaankin, ettei kannata kiirehtiä taaskaan nukkumaan, kun ei siitä näissä kivuissa ja oireissa tulisikaan mitään muun muassa reisien täristessä ja jäytäessä ja jalkaterien jäätäessä borrelioosipirulaisen iskettyä pintaan jälleen, pidettyään koko parin viikon amoksisilliinikuuriakin pilkkanaan.

Tuolla paneelikeskustelulla on raflaava nimi "Changing Lyme for Life"; Lymen vaihtaminen Elämään - taatun amerikkalaisen mainoshömpän mukaisesti.

Vastahan alkukesästä taputtelin saamieni neuvojen mukaan kovissa borrelioosikivuissa kehoni kauttaaltaan läpi, kokematta muuta kuin läpsyttelyn iloa tehoamatta kipuihin yhtään. Tuli silloin siitä Proven-sarjasta katsottua muitakin jaksoja, joista tekemiäni muistiinpanoja en ole jaksanut postata vielä edes foorumille.
Admin
Admin
sanasinko

Viestien lukumäärä : 639
Join date : 17.05.2012

https://web.archive.org/web/20161008123134/http://sanasinko.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa